به گزارش گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار داشت: در راستای اجرای بندهای 64 و 65 قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر لزوم افزایش سهم آموزشهای مهارتی در نظام آموزشی کشور و با توجه به ماهیت این گونه آموزش ها، آیین نامه ارتقا و استخدامی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای تدوین و به منظور تصویب در دستور کار هیئت امنای دانشگاه قرار گرفت.
وی با عنوان اینکه دانشگاه فنی وحرفه ای، دانشگاهی توانمند در زمینه تربیت نیروی انسانی ماهر، شایسته و متناسب با نیاز جامعه است تصریح کرد: بی تردید نقش اعضای هیئت علمی در نیل به اهداف کلان و استراژیک دانشگاه در خصوص تربیت نیروی انسانی ماهر بسیار اساسی و انکار ناپذیر است، لذا جهت دهی صحیح و اثربخش فعالیت های این عزیزان یکی از دغدغه های اصلی دانشگاه می باشد.
صالحی عمران افزود: این مهم در گرو تدوین و وضع قوانین، ضوابط و دستورالعمل هایی است که اولاً متناسب محیط فعالیت اعضای هیأت علمی این دانشگاه بوده و ثانیاً تقویت کننده، تسهیلگر و سرعت بخش حرکت به اهداف آموزش مهارتی باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ادامه داد: آیین نامه های موجود مرتبط با اعضای هیئت علمی صرفاً متناسب با فعالیت اعضای هیأت علمی آموزشی و پژوهشی سایر دانشگاه ها بوده و عموماً هماهنگی و تناسبی با نوع فعالیت اعضای هیات علمی این دانشگاه ندارد و اجرای آن برای اعضای هیئت علمی این دانشگاه با مشکلات زیادی همراه است. لذا دانشگاه از سال 1397 با کسب موافقت اولیه مرکز هیئت امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر آن شد تا بر اساس ظرفیت های قانونی و اختیارات هیئت امنا، با توجه به ماموریت ها و اهداف خود، آیین نامه استخدامی و ارتقای ویژه اعضای هیات علمی فنی و حرفه ای را تدوین نماید.
صالحی عمران افزود: تدوین هر دو آیین نامه استخدامی و ارتقای اعضای هیئت علمی در دو کارگروه مستقل، متشکل از برخی اعضای هیئت امنا، متخصصان دانشگاهی و خبرگان حوزه صنعت و با همکاری نزدیک مرکز هیئت های امنای وزارت عتف در بیش از 20 جلسه مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت، که در نهایت با تصویب پیش نویس در کارگروه های مربوطه در دستور کار هیئت امنای آتی دانشگاه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای توجه بیشتر به بحث اختراع، نوآوری و فناوری، بازنگری در امتیاز بندی مقالات، روزآمدی و توانمندسازی اعضای هیئت علمی، افزایش امتیاز واحد های عملی نسبت به واحدهای نظری، جابه جایی امتیاز مربوط به پروژه های تحصیلات تکمیلی و جایگزینی پروژه های کاردانی و کارشناسی با آن را ویژگیهای تدوین این آیین نامه ها برشمرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: آیین نامه های جدید پس از تصویب در هیئت امنا و پس از تایید در مراجع قانونی و ابلاغ توسط مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تاریخ ابلاغ قابل اجرا خواهد بود.
انتهای پیام/