به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، پرویز فتاح در پایان سفر دو روزه خود به چابهار از نیروگاه برق این منطقه بازدید کرد و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کلنگ احداث این نیروگاه در سال 85 و در دولت نهم بر زمین زده شد و تا سال 88 دو واحد حرارتی در این مجموعه نصب شد و ظرفیت آن معادل 320 مگاوات است.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطر نشان کرد: به دلیل عدم وجود گاز در منطقه چابهار سوخت این نیروگاه از گازوئیل است و همین امر آلودگیهای زیست محیطی و همچنین هزینههای زیادی را ایجاد میکند که امیدواریم خط انتقال گاز به این منطقه تا سال 1400 عملیاتی شود تا سوخت مورد نیاز نیروگاه از گاز انجام بگیرد و طبیعتا این اقدام منجر به کاهش هزینهها و آلایندگیها خواهد شد.
فتاح ادامه داد: با توجه به اینکه مصرف برق در منطقه چابهار بیش از توان نیروگاه اشاره شده است بر همین اساس تصمیم بر آن گرفته شد یک واحد بخار به نیروگاه برق منطقه چابهار اضافه شود و این نیروگاه نزدیک به نیروگاه سیکل ترکیبی در منطقه شود و راندمان آن نیز افزایش 50 درصدی را خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به هماهنگیها و توافقات صورت گرفته این واحد بخار در نیروگاه توسط پیمانکار شرکت مپنا در حال احداث است که این مجموعه به صورت صددرصد داخلی و ایرانی و با سرمایه گذاری یک هزار و 900 میلیارد تومانی بنیاد انجام خواهد شد.
رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: با توجه به هزینههای انجام شده و سرمایهگذاری بنیاد در نیروگاه چابهار بیش از 3700 میلیارد تومان رسیده است که با افزایش ظرفیت واحدهای جدید میزان سرمایه گذاری بنیاد بر نیروگاه چابهار به بیش از 4 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
فتاح خاطرنشان کرد: بر اساس هماهنگیهای انجام شده واحد بخار در نیروگاه تا پایان سال و حداکثر در اوج مصرف برق تا سال 1400 تکمیل و ظرفیت نیروگاه به 500 مگاوات خواهد رسید.
وی همچنین با اشاره به طرح های توسعهای در منطقه چابهار اشاره کرد و گفت: قاعدتا با اجرای چنین طرحهایی مصرف برق در این منطقه افزایش خواهد یافت و در صورت بررسی و نیاز مسئولان بنیاد این آمادگی را دارد که مشابه این نیروگاه را احداث و در واقع 500 مگاوات به ظرفیت نیروگاه چابهار اضافه خواهد شد تا وضعیت تولید در این مجموعه به هزار مگاوات برسد.
انتهای پیام/