به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، عادل دریس اظهار کرد: با اعتماد و توجه به توان فنی متخصصان داخلی، سیستم هیدرولیک این تجهیز پیشرفته و پرقدرت تخلیه و بارگیری به طور کامل تحت تعمیرات اساسی قرار گرفته و پس از گذراندن آزمایشها و کنترلهای کیفی نهایی، راهاندازی و وارد چرخهی عملیات و بهرهبرداری شد.
وی افزود: به دنبال موفقیت آمیز بودن این پروژه که برای نخستین بار در بندر امام خمینی(ره) انجام شده است، علاوه بر اینکه از خروج ارز از کشور برای انجام تعمیرات فنی جلوگیری به عمل آمد، زمینه لازم برای تداوم عملیات های تعمیرات اساسی برای هفت دستگاه دیگر با اتکا بر توان و تخصص بومی نیز فراهم شد.
وی دمونتاژ ماشین هاوس، دمونتاژ موتور دیزل، دمونتاژ پمپهای هیدرولیک از گیربکس اصلی، جداسازی وایرینگ موتورخانه، ساخت استراکچر پاورپک، جداسازی کابین اپراتوری، دمونتاژ سینیها، تغییر طراحی در وایرینگ، مونتاژ موتور و گیربکس، نصب پمپها برروی گیربکس اصلی و آببندی سیستم هیدرولیک را از اهم مراحل تعمیرات این پروژه مهم برشمرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در تشریح ویژگیهای حاصل از انجام این تعمیرات، کاهش توقفات اضطراری حین عملیات، ارتقای رضایت صاحبان کالا به لحاظ انجام عملیات بدون توقف، کاهش هزینهها به همراه افزایش بهرهوری و بازگرداندن تجهیز به نرم کارخانهای از جمله مزیت های این تعمیرات اعلام کرد.
انتهای پیام/