به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، حسین صبوری، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در نشستی خبری اظهار داشت: 300 ساعت در سال در بازه زمانی 15 خردادماه تا 10 شهریور هر سال، زمان بحران مصرف برق کشور است که برای تأمین برق در این 300 ساعت دو راهکار پیشرو داریم.
وی افزود: یکی اینکه با سرمایه گذاری 5 میلیارد دلاری در هر سال، 5000 مگاوات سالانه به ظرفیت تولید برق کشور اضافه کنیم که منطقی نیست و یا اینکه با مدیریت توأمان مصرف و سرمایه گذاری در بخش تولید، این 300 ساعت نیاز بحرانی برق را مدیریت کنیم که راهکار دوم مورد توجه وزارت نیرو است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ تصریح کرد: در سال 96 شاهد رشد 4 درصدی پیک مصرف برق تهران نسبت به سال قبل از آن بودیم اما از سال 96 به بعد با مدیریت مصرف صورت گرفته رشد پیک مصرف تهران از 4 درصد به 1.5 درصد کاهش یافته است.
صبوری با بیان اینکه بیشترین میزان پیک امسال تهران تا امروز مربوط به 31 خردادماه و به میزان 4100 مگاوات بود، گفت: پیش بینی ما این است که پیک تهران امسال به 5200 مگاوات برسد و در برنامه داریم که به میزان 600 مگاوات مدیریت مصرف صورت گیرد، اما نباید در هر صورت پیک تهران به بیش از 4900 مگاوات برسد.
وی ادامه داد: مدیریت مصرف برق به معنای کم مصرف کردن یا مصرف نکردن نیست، بلکه مشترکان در ساعات اوج مصرف که از ساعت 12 ظهر تا 16 و از ساعت 20 شب تا 23 است، از روشن کردن وسایل برقی پرمصرف مثل اتو، ماشین لباسشویی، جاروبرقی و ... خودداری کنند و دمای کولرهار گازی را روی 25 درجه و دور کولرهای آبی را روی دور کند بگذارند که مشترکان با کاهش 10 درصدی مصرف برق می توانند شاهد کاهش 20 درصدی هزینه قبوض خود باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان اینکه 70 درصد مشترکات الگوی مصرف را رعایت می کنند، گفت: در شهر تهران در فصل گرم سال الگوی مصرف 300 کیلووات ساعت و در بقیه سال 200 کیلووات ساعت است و تمامی کسانی که امسال نسبت به سال گذشته مصرف خود را کاهش دهند و زیرالگوی مصرف، به مصرف برق بپردازند به ازای هر کیلووات ساعت کاهش مصرف، 60 تومان پاداش خوش مصرفی دریافت می کنند که در همین زمینه در سال 98 به میزان 6 میلیارد تومان پاداش خوش مصرفی پرداخت شد.
وی افزود: نزدیک به 400 میلیارد تومان از مجموع مشترکین طلب داریم اما بدهکار عمده ما شهرداری تهران است اما مردم با پرداخت به موقع هزینه قبوض خود می توانند ما را در برقرسانی پایدار و نگهداری مناسب شبکه برق یاری کنند.
صبوری متوسط مدت زمان خاموشی به ازای هر مشترک در طول سال را در پایان سال 98 به میزان 180 دقیقه اعلام کرد و گفت: این میزان اکنون به 120 دقیقه رسیده و در برنامه داریم که در پایان سال 1400 به 80 دقیقه در سال به ازای هر مشترک برسد.
وی ادامه داد: در سال گذشته مدت زمان انتظار مردم برای واگذاری انشعاب 18 روز بود که این میزان رد پایان سال 1400 به یک روز کاهش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به اجرای موفق طرح حذف قبوض کاغذی برق در تهران گفت: سالانه در کلانشهر تهران 30 میلیون قبض کاغذی صادر می شد که اکنون با حذف این تعداد قبض کاغذی، میزان مصرف مردم و هزینه های پرداختی آنها با پیامک به مشترکان اعلام می شود.
وی افزود: در 4 - 5 سال گذشته پروژه مهمی به منظور جایگزینی شبکه مسی با کابلهای خودنگهدار با سرمایه گذاری 8000 میلیارد تومانی در تهران در حال انجام است که این پروژه مهم با جایگزینی 7000 کیلومتر شبکه مسی هوایی با کابل خودنگهدار در سال جاری به پایان می رسد که همین امر موجب کاهش 30 درصدی تعداد خاموشی های شهر تهران خواهد شد.
انتهای پیام/