به گزارش پایگاه خبری خبرآنی؛ فرهاد دژپسند در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری ایجاد پنجره واحد برای ورود شرکتهای بخش خصوصی به بازار سرمایه، گفت: شرکتهایی که در بورس پذیرش میشوند شفاف هستند، اما بسیاری از این شرکتها نگران بودند که سازمان امور مالیاتی به پروندهها ورود پیدا کند؛ به همین دلیل در شورای هماهنگی اقتصادی مصوبهای تصویب کردیم که براساس ان سازمان مالیاتی به جز سال 98 که صورتهای مالی مشخص شد به پروندههای سالهای قبل شرکتها مراجعه نخواهد کرد.
وزیر اقتصاد درباره تشکیل بورس املاک و مستغلات افزود: خوشبختانه موفق شدیم با همکاری سازمان بورس اولین جلسه را در این رابطه برگزار کنیم. وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه 12 حوزه درگیر بورس مستغلات هستند، افزود: بسیاری از سازمانها، چون بنیاد مستضعفان. بنیاد شهید، ستاد فرمان امام، تأمین اجتماعی و دانشگاه آزاد اعلام آمادگی کردند تا املاک خود را در این بورس قرار دهند.
دژپسند گفت: با تأمین اجتماعی و شستا تفاهم کردیم تا 21 شرکت بورسی عرضه اولیه داشته باشند. وی بیان داشت: از هفته آینده عرضههای اولیه طی دو روز عرضه میشود. بورس حامی سهامداران خُرد است و از اعمال ضوابط و مقررات دست بر نمیدارد.
دژسپند همچنین در نود و ششمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفت: حمایت از تولید بدون توجه به محیط کسب و کار ابتر خواهد ماند. در این رابطه آنچه به عنوان یک مبنا می تواند مورد توجه قرار گیرد؛ بهبود فضای کسب و کار با در نظر گرفتن مراحل پسینی و پیشینی تولید در کشور است. البته این تنها خاص بخش صنعت و معدن نیست بلکه یک ضرورت برای همه بخش های اقتصاد است.
دژپسند ادامه داد، پیشرفت فناوری از عوامل مهم توسعه صنعت و معدن است، فناوری های نوین منجر به افزایش میزان اکتشافات و ذخایر معدنی و مهمتر از همه دوری از خام فروشی، تولید محصولات تحول یافته و متناسب با شرایط روز و در نهایت افزایش بهره وری میشود.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه، گمرک از طریق تسهیل فرایند تجارت خارجی هم محرک تولید در کشور و هم روان ساز صادرات و واردات است، گفت: با تلاش های صورت گرفته گمرک جمهوری اسلامی ایران در راستای تسهیل تجارت خارجی عملکرد خوبی در حذف کنترلهای فیزیکی و مزاحم داشته است.
وی افزود، پیاده سازی گمرک هوشمند که بطور جدی در دستور کار گمرک است که انشاالله کامل خواهد شد. این مهم سبب تسهیل تجارت کالاها و خدمات در کشور میشود.
انتهای پیام/