به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، طبق مطالعات گروه تجاری هاریسون ادوایزری، قانونگذاران و سیاستگذاران آمریکا باید مراقب اقدامات چین برای هدف قرار دادن سرمایه های آسیب پذیر آمریکا و گسترش سهم خود در بازار در بحبوحه بحران اقتصادی به وجود آمده از همه گیری ویروس کرونا باشند.
در گزارش این گروه آمده است حزب کمونیست چین بحران کرونا را فرصتی برای گسترش موقعیت خود در بازارها، زنجیره های عرضه و زیرساخت های حیاتی آمریکا می داند.
این گروه مشاوره گفت پکن از بحران مالی 2008 و 2009 برای تسریع هجوم اقتصادی خود به آمریکا استفاده کرد و قصد داشت از افزایش احتمالی هزینههای زیرساختی آمریکا بهره ببرد.
اسکات پاول، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان آمریکا که این تحقیقات به درخواست او صورت گرفته بود گفت:« این یک استراتژی بسیار پیچیده است و باید بحث های قانونی در مورد نقش پکن در اقتصاد آمریکا انجام شود».
وی گفت اتحادیه او با قانونگذاران دموکرات و جمهوری خواه جهت تقویت و توسعه منابع مالی برای شرکتهای آمریکایی همکاری می کند و اطمینان داد اجازه نمیدهد این شرکتها در دست شرکتهای دولتی چین یا سرمایهگذاران چینی قرار بگیرند.
این اتحادیه در سال 2007 توسط یونایتد استیلورکرز، بزرگترین اتحادیه کارگران پالایشگاه های آمریکا و شرکت های این کشور برای تنظیم سیاستهایی جهت توسعه تولید در آمریکا تاسیس شد.
دونالد ترامپ مدتهاست قول داده تولید را به داخل آمریکا بازگرداند ولی همه گیری ویروس کرونا تلاشی در سراسر دولت به وجود آورده تا وابستگی تولید و زنجیره های عرضه آمریکا را به چین کاهش دهد.
مالکیت هایی که چین در آمریکا به دست آورده تحت کنترل شدید تر دولت این کشور قرار گرفته است تا تاثیر آن بر امنیت ملی مشخص شود ولی اگر این بحران ادامه داشته باشد و سرمایه ها همچنان ضعیف باقی بمانند، روند حضور چین در آمریکا هم بیشتر میشود.
انتهای پیام/86