به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که با حضور همتی رئیس بانک مرکزی برگزار شد ، افزود: در بحث اشتغال نیز تعهد ما 96 هزار اشتغال در استان تهران بود که ما از تعهد خود فراتر رفتیم و 103 هزار اشتغال در سامانه ثبت شده است.
وی گفت: ما بزرگترین شهرک های صنعتی را در استان تهران داریم که شمس آباد، عباس آباد از جمله آن و فعال و پویا هستند ضمن اینکه ما امسال واحدهای نیمه فعال را هم فعال کردیم.
محسنی بندپی افزود: در بخش کشاورزی نیز از میانگین کشوری در برداشت محصولات بالاتر هستیم.
وی گفت: این استان به دلیل وسعت، جمعیت و صنعت باید ویژه دیده شود به همین دلیل ما خواستار این هستیم که یک میز از استان تهران در بانک مرکزی داشته باشیم.
استاندار تهران گفت : 56 درصد مالیات کشور از استان تهران تامین می شود اما بانک ها در ارائه تسهیلات به صنعتگران همراهی نمی کنند .
انوشیروان محسنی بند پی افزود: بزرگترین شهرک های صنعتی پویا و فعال کشور در استان متمرکز هستند و امسال واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد به واحدهای فعال مبدل شده اند .
وی گفت: علیرغم همه محدودیت ها اعم از مالی و کمبود کادر درمانی اما در مدیریت بیماری کرونا به گونه ای عمل شد که هیچگاه شاهد بروز وضعیت قرمز در استان تهران نبودیم.
محسنی بند پی گفت : 103 هزار نفر در سامانه اشتغال در سال 98 ثبت نام کردند که بیش از تکالیف و تعهدات استان تهران برای ایجاد اشتغال بود .
وی افزود: 6 درصد جمعیت استان تهران روستایی است و متاسفانه بانک های استان از تکالیف تعیین شده برای پرداخت وام مشاغل خانگی خودداری می کنند .
استاندار تهران گفت: برای رفع مشکلات مربوط به تخصیص اعتبارات نیازمند استقرار میز استان تهران در مجموعه بانک مرکزی هستیم .
وی افزود: در مدیریت کرونا تاکنون در استان تهران وضعیت قرمز نداشتیم.
استاندار تهران همچنین گفت : بانک های استان تهران مکلف به اجرای بخشنامه شورای پول و اعتبار جهت امهال بدهی های غیرجاری واحدهای تولیدی شدند .
او افزود : با توجه به توانمندی و ظرفیت استان تهران میز استان تهران در بانک مرکزی اختصاص یافت تا خیلی متکی به این جلسات نشویم و مشکلات واحدهای تولید در قالب این میز مطرح و در مورد آن اتخاذ تصمیم شود .
وی گفت : در جلسه عنوان شد که به استان تهران تسهیلات زیادی پرداخت میشود ، این در حالی است که بسیاری از بنگاههای اقتصادی که در تهران دفتر مرکزی دارند، تسهیلات دریافت می کنند ولی این تسهیلات در خود تهران هزینه نمیشود درخواستمان این بوده که برش تسهیلات استانی در بخشهای مختلف ارائه شود تا بر اساس آن برنامه ریزی کنیم .
محسنی بند پی افزود : ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی قبلاً به این صورت بوده که اگر واحدهای تولیدی 20 درصد بدهی شان را پرداخت کنند از لیست بدهکاران جاری حذف میشوند و در بازه زمانی 5 ساله با شش ماه تنفس بدهکاری واحدهای تولیدی پرداخت شود که 20 درصد به 7 و نیم درصد کاهش یافت .
انتهای پیام/