به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، محمدهاشم سمتی ادامه داد: سند مالکیت خودروهای عرضه شده در این طرحهای فروش، به مدت یکسال در رهن و نزد خودروساز باقی میماند و معامله این خودروها از سوی دولت و نهادهای ذی ربط به رسمیت شناخته نخواهد شد.
سمتی با بیان اینکه گاهی مشاهده شده که برخی مشتریان به صورت غیررسمی خودروهای مذکور را معامله می کنند، افزود: ورود به معاملههای غیررسمی فاقد روشهای معتبر برای اثبات است و در صورت بروز اختلاف یا احیاناً فوت یکی از طرفین معامله، فرآیند انتقال قطعی سند بسیار زمانبر و مستلزم صرف هزینههای قابل توجه در محاکم دادگستری خواهد بود.
وی اظهار داشت: گروه خودروسازی سایپا محصولات عرضه شده در طرحهای فروش فوقالعاده و پیشفروش یکساله را فقط به شخص خریدار تحویل خواهد داد و با هدف کاهش نقش واسطه ها در بازار خودرو، از پذیرش هر نوع وکالتنامه خودداری خواهد کرد.
سمتی با یادآوری اینکه انتقال حقوق ناشی از قرارداد پیش فروش در سامانه های فروش سایپا و هیچ مرجع دیگری قابل ثبت نیست و این امر، انتقال سوء استفاده افراد سودجو و فروش یک خودرو به چند نفر را تشدید می کند، افزود: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از ورود واسطه های بازار به امر خرید و فروش حوالههای خودرو، ورود به این معاملات با خطرپذیری بالایی همراه است و از هموطنان میخواهیم برای جلوگیری از مشکلات عدیده، از هر گونه معامله قرارداد پیش خرید، تحت عنوان خرید حواله خودرو خودداری کنند.
رئیس دفتر مرکزی حقوقی سایپا گفت: با توجه به ممنوعیت معامله حواله خودروهای عرضه شده در طرح های اخیر خودروسازان و با هدف صیانت از حقوق مشتریان و جلوگیری از تکرار التهاب در بازار خودرو، علیه اشخاص، سایتها و صفحات مجازی تبلیغکننده آگهی فروش حواله خودرو اقدام حقوقی خواهد شد.
انتهای پیام/