به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی، مهدی رحیمی، معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین، اظهار داشت: معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین کشور با هدف داشتن ایرانی قوی در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی، از چالش نوآوری باز کرونا حمایت میکند.
وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا ایران به مرجعیت علمی در جهان تبدیل شود،گفت: پیادهسازی راهبردهای نوین در راستای تولید عدم گوناگون، لازمه تحقق این امر است.
معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ایدههای مورد نظر این سازمان در راستای حمایت و توسعه تصریح کرد: ارائه پیشنهاداتی در راستای مکملهای دارویی و فرآوردههای طب سنتی از جمله مواردی است که در چالش کرونا مورد توجه معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین است.
رحیمی ارائه پیشنهادات مختلف در راستای تولید تجهیزات پزشکی را یکی دیگر از حوزههای مورد توجه معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین دانست و افزود: این نهاد همچنین به دنبال حمایت از پیشنهادات در راستای تولید مواد ضدعفونی کننده به وسیله داروهای گیاهی است.
معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ظرفیتهای حمایتی این مجموعه در راستای حمایت از چالش کرونا ابراز داشت: استقرار پیشنهادات برتر در مراکز رشد بسیج و اعطای حمایتهای مادی و معنوی در راستای کسب مجوزهای لازم بخشی از این حمایتها است.
رحیمی اعطای کسری خدمت به صاحبان پیشنهادات برتر را یکی دیگر از حمایتهای معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین در چالش کرونا عنوان کرد و افزود: ثبت کردن پیشنهادات برتر و جمع هستههای توانمند نیز بخشی از حمایتهای این نهاد در چالش کرونا است.
لازم به ذکر است، چالش کرونا یکی از چالشهای سامانه کندو است که به عنوان بستری مجازی برای حل مسائل و شناخت راهکارها با استفاده از ایده جمع سپاری و هوش جمعی مشغول به فعالیت میباشد.
علاقمندان برای عضویت در سامانه کندو و مشارکت در چالش کرونا به نشانی اینترنتی www.candoportal.com مراجعه کنند.
انتهای پیام/