به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از رویترز، علیرغم اینکه متخصصان بهداشتی آمریکا هشدار میدهند هنوز تست های تشخیصی کمی انجام شده است، ایالت های بیشتری در آمریکا محدودیت های تجاری را در این هفته بر می دارند چون کاخ سفید پیش بینی کرده نرخ بیکاری در این ماه جهش دیگری داشته باشد.
ایالتهای کلرادو،میسیسیپی، مینسوتا، مونتانا و تنسی به جمع چندین ایالت دیگری می پیوندند که کسب و کارهای خود را آغاز کرده اند و این در شرایطی است که هنوز تمام افراد از نظر ابتلا به ویروس کرونا بررسی نشده اند چون ممکن است برخی بدون علامت تنها ناقل بیماری باشند.
برخی تاجران و صاحبان کسب و کار هنوز در مورد بازگشت بر سر کارهای خود بدون اقدامات بهداشتی لازم از طرف دولت تردید دارند و بسیاری از آنها نه از روی تمایل بلکه به خاطر مشکلات مالی کسب و کارهای خود را باز می کنند.
ایالت های جورجیا، اوکلاهاما، آلاسکا و کارولینای جنوبی پیش از همه اقتصاد های خود را پس از هفته ها تعطیلی اجباری باز کرده اند. این تعطیلی ها باعث شده از هر شش آمریکایی یک نفر کار خود را از دست بدهد.
مقامات بهداشتی می گویند افزایش ارتباط بین مردم و فعالیت اقتصادی آن هم به صورت غیر ایمن باعث موج جدیدی از شیوع این ویروس می شود. در حالیکه رعایت فاصله گذاری اجتماعی گسترش ویروس را تحت کنترل خود در آورده است.
ولی رکود اقتصادی ناشی از این فاصله گذاری اجتماعی بیسابقه، بسیار مخرب بوده است.
بسته شدن کسب و کار ها باعث شده 26.5 میلیون آمریکایی از اواسط ماه مارس درخواست مزایای بیکاری بدهند. پیش بینی می شود اقتصاد آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی 40 درصد نسبت به سال گذشته کوچک شود.
کوین هست، مشاور اقتصادی کاخ سفید گفت نرخ بیکاری در آوریل احتمالاً به 16 درصد می رسد.
مقامات ایالت تنسی اعلام کردند رستوران ها را در روز دوشنبه بازگشایی می کنند. مهلت دستور در خانه ماندن در ایالت می سی سی پی هم در همین روز پایان می یابد.
سه مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در ایالت مونتانا گزارش شده ولی مقامات این ایالت کسب و کارهای خود را در روز دوشنبه به شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی باز می کنند. و در ایالت مینسوتا 80 تا 100 هزار کارگر در مشاغل صنعتی و اداری در همین روز بر سر کارهای خود باز می گردند.
نظرسنجی ها نشان می دهد اکثریت آمریکایی ها ترجیح میدهند برای حفاظت از خودشان در برابر ویروس کرونا در خانه بمانند حتی اگر این در خانه ماندن تاثیر مخربی بر اقتصاد داشته باشد.
انتهای پیام/165