به گزارش گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی به نقل از گاردین، طی همه گیری ویروس کرونا، دانشگاه های استرالیا تصمیم گرفته اند برای نظارت بر دانشجویان در آزمون های خانگی آنلاین از وب کم و نرم افزارهای هوش مصنوعی استفاده کنند. همین امر نگرانی هایی امنیتی را به وجود آورده است زیرا این نرم افزارها توسط شرکت های طرف سوم توسعه می یابند.
درهمین راستا دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا توافقنامه ای با شرکت آمریکایی Proctorio امضا کرده تا از نرم افزار این شرکت استفاده کند. دانشگاه های کویینزلند و سیدنی نیز با شرکت ProtectU ( یک شرکت آمریکایی دیگر) همکاری می کنند. نرم افزار هر دوی این شرکت ها از دانشجویان می خواهند اطلاعات بیومتریک مانند تصویر کارت شناسایی خود را قبل از برگزاری امتحان آپلود کنند و احتمالا اجازه دسترسی به وب کم، میکروفون و قابلیت رصد فشردن کلیدهای کیبورد را صادر کنند تا از تقلب جلوگیری شود.
این نرم افزار ها از قابلیت های مختلف هوش مصنوعی مانند ماشین یادگیری و فناوری شناسایی صورت برای احراز هویت دانشجویان و رصد فعالیت های مشکوک استفاده می کنند. حدود 3 هزار نفر از دانشجویان با امضای نامه ای سرگشاده از دانشگاه ملی استرالیا خواسته اند تا از نرم افزار Proctorio استفاده نکند. در پاسخ به این نگرانی ها ،دانشگاه ملی استرالیا به دانشجویان اعلام کرد: ما هیچ مدرکی که ثابت کند Proctorio دچار نقض امنیت می شود نداریم.
انتهای پیام/