زهرا نژادبهرام در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، با بیان اینکه رویکرد مدیریت شهری حمایت از شهروندان است و نسبت به آنها حساسیت دارد، اظهار کرد: بر این اساس با بنیاد مستضعفان وارد مذاکره شدیم و توانستیم با توجه به لیست اولیهای که در پایان سال تهیه کردیم، 4 میلیارد تومان به بیش از 4 هزار دست فروش بپردازیم.
وی با بیان اینکه قرار است 5 میلیارد تومان نیز برای دور دوم کمک معیشتی به دستفروشان شناسایی شده پرداخت شود، گفت: نکته مهم این است که شهرداری مسئولیتی در ارتباط با اشتغال شهروندان ندارد اما به دلیل اینکه این وضعیت برای شهروندان نگرانیهایی ایجاد کرده بود موضوع را در قالب کمک هزینهای که میتوانستیم از بنیاد بگیریم مطرح کردیم و خوشبختانه بنیاد نیز ما را همراهی کرد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: مدیریت شهری برای کمک معیشتی به دستفروشان پیش قدم شد و این پیشنهاد را مطرح کرد. اقدامات اجرایی و عملیاتی نیز برعهده ما بود.
وی با اشاره به تجمع برخی از دستفروشان مقابل شهرداری تهران در روز گذشته، اظهار کرد: نکته مهم دیگر این است که ما در شرایط بحران کرونا به سر میبریم و در این شرایط پروتکلهای ستاد کرونا برایمان اولویت دارد. بنابراین هر اقدامی که میخواهیم انجام دهیم باید برمبنای پروتکلهای ستاد کرونا باشد. در این راستا هرنوع تجمعی ممنوع است.
نژادبهرام افزود: ما نسبت به وضعیت مترو و اتوبوس نیز مسئله داریم و تاکید کردهایم اگر استفاده از مترو و اتوبوس نیز مانند شرایط پیش از کرونا باشد باید آنها را تعطیل کرد چرا که شیوع ویروس را بسیار جدی می کند بنابراین برقراری هر نوع بازارچه و بساط دستفروشی باعث ایجاد تجمع میشود و ممنوعیت فعالیت آنها منطقی است.
وی در پاسخ به اینکه آیا شهرداری از اعتبارات خود نمی تواند برای کمک معیشتی به دست فروشان مبلغی را درنظر بگیرد، گفت: شهرداری بیش از دو هزار و 500 میلیارد تومان به دلیل شیوع ویروس کرونا با عدم تحقق منابع روبرو است و پرداخت کمک معیشتی برایش امکانپذیر نیست.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: این درحالی است که هزینه های مازاد مانند مواد ضدعفونی کننده و خرید تجهیزات برای بهشت زهرا نیز به شهرداری تحمیل شده است. ولی شهرداری به این موارد پرداخت چراکه سلامتی شهروندان برایش اولویت دارد.
انتهای پیام/