علی اصغر نورالله زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزای خبرآنی،درباره اقدامات صندوق در حمایت از تسهیلات از واحدها و کارگاه های تولیدی خرد و کوچک و خانگی تولید کننده محصولات بهداشتی وپزشکی گفت: واحدها با نظارت کمیته استانی کرونا و نظام سلامت استان و فرمانداری ها می توانند از تسهیلات استفاده کنند.
وی با بیان اینکه ستاد مقابله با کرونا باید واحدها را به ما معرفی کند ادامه داد: واحدهای تولید کننده باید محصولات خود را زیر نظر ستاد کرونا استان توزیع کنند.درحال حاضر فقط کمک های مالی مهیا است.
نوراله زاده درباره آمارهای مراجعه کننده گفت: هنوز آمارهای پرداختی نهایی نشده است. اما تعداد زیادی مراجعه کننده برای دریافت تسهیلات به صندوق بوده است،سقف پرداخت تسهیلات به واحدها یک میلیارد ریال است.
به گزارش خبرآنی، پیش از این نیز «محمد کبیری»،معاون تعاون وزیر درباره اقدامات این بخش در مقابله با کرونا گفت: تفاهم نامه چهارجانبه بین معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بانک توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و صندوق ضمانت سرمایه گذاری برای پرداخت یارانه حمایتی به تعاونی های که در 28 استان در زمینه تولید محصولات مقابله با کرونا فعالیت می کنند امضا شد.
وی افزود: برای این منظور مقرر شد تولید لباس بیمارستانی در تعاونی ها از 6 میلیون و 900 دست به 10 میلیون و 300دست، تولید ماسک از 24 میلیون و 700عدد به 40 میلیون عدد، تولید دستکش از یک میلیون و 200 جفت به 50 میلیون جفت و تولید ضدعفونی کننده از 21میلیون لیتر به 41 میلیون و 500 لیتر برسد.
انتهای پیام/