هادی سبحانیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، با اشاره به چالش گزینش اقتصاد و سلامت در مسیر مواجهه با بیماری کرونا، گفت: قرنطینه کامل و با دوره زمانی طولانی با توجه به شرایط مالی، اقتصادی و اجتماعی تقریبا منتفی است.
وی گفت: بر اساس توصیههای بهداشتی شرط موفقیت در مقابله باکرونا دو عامل فاصله گذاری موثر و مداوم اجتماعی و تقویت بخش بهداشت کشور برای انجام تستهای حداکثری و بیماریابی و ایزوله بیماران و مرتبطین است.
استاد دانشگاه خوارزمی با اشاره به آثار و تبعات بیماری کرونا، گفت: بخش عمدهای از اشتغال کنونی کشور در بخش غیر رسمی اقتصاد شکل گرفته است. شناسایی و کمک به بنگاهها با تسهیلات بانکی عملا ناممکن است. پس لازم است مستقیما به حمایت از نیروی انسانی و خانوارهای آسیب دیده پرداخته شود. بر این اساس نباید منابع محدود کشور را بیهوده هدر دهیم.
سبحانیان گفت: با توجه به عدم اصلاحات ساختاری بودجه، با شیوع بیماری کرونا و تنگنای مالی دولت در سال 1399 پرهیز از اعمال سیاستهای حمایتی کور و غیر هدفمند به اسم حمایت از خانوار وکسب و کارها ضرورت بیشتری دارد.
وی همچنین با اشاره به الزامات جهش تولید در شرایط فعلی تاکید کرد: در پایش اخیر امنیت سرمایه گذاری، مولفه عمل مسئولان به وعدههای داده شده به دفعات نامناسب ارزیابی شده است. این امر خود یکی از موانع جهش تولید است که به تحریم هم ارتباطی ندارد.
انتهای پیام/