به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری خبرآنی؛ آشپزخانه از جمله مکانهایی است که در صورت آلوده شدن به ویروس میتواند نقش زیادی در گسترش ویروس در بین اعضای خانواده در آن خانه داشته باشد.
رعایت نکات زیر میتواند از گسترش ویروس در خانه و آشپزخانه جلوگیری کند.
1. شستن دستها با آب و صابون به مدت 20 ثانیه قبل از ورود به آشپزخانه
2. ضدعفونیکردن تمام سطوح به صورت روزانه
3. استفاده از دستمالهای یکبار مصرف برای پاک کردن سطوح
4. بیرون انداختن کیسه پلاستیکی مواد خریداری شده و ضدعفونیکردن خریدها قبل از استفاده با افشانه الکل
5. پرهیز از دست زدن به ظروف دیگران
6. ضدعفونیکردن اسکاچ بهصورت روزانه
7. شستن دستها قبل از خوردن غذا و استفاده نکردن از ظروف مشترک
8. تخلیه سطل زباله روزی دو مرتبه
9. گرم کردن مناسب غذاها به مدت 5 دقیقه با دمای بالاتر از 70 درجه سانتیگراد یا 30 دقیقه با دمای 56 درجه سانتیگراد
همچنین برای شستشوی میوهها و سبزیها نکات زیر را مد نظر قرار دهید.
پس از خرید میوه و سبزی، کیسه آنها را دور بیندازید و آنها را در محلولی متشکل از آب و پرکلرین یا آب و مایع ظرفشویی قرار دهید؛ پس از 3 الی 5 دقیقه آن را از محلول خارج کنید و دوباره با آب ولرم شستشو دهید.
برای شستشوی میوهها نیز آب را به دمای 55 الی 60 درجه سانتیگراد برسانید و به ازای هر یک لیتر، چند قطره مایع ظرفشویی در آن حل کنید. میوهها را به مدت 45 الی 60 ثانیه در محلول نگه داشته و سپس با آب سرد شستشو دهید.
پس از شستشوی کامل این مواد، ظرف یا سینکی که میوه و سبزی را در آن شستشو داده بودید را نیز با مایع ظرفشویی بشویید.
انتهای پیام/