شورای حاکمیتی سودان: هرگز اجازه تجاوز به خاک کشور را نمی‌دهیم

رئیس شورای حاکمیتی سودان تاکید کرد، هرگز اجازه تجاوز به خاک سودان را نخواهیم داد و از حفاظت از مرزهایمان دست نخواهیم کشید.

به گزارش خبرآنی، به نقل از سایت النشره، عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان اظهار کرد: هرگز اجازه نخواهیم داد تجاوزی به خاک سودان صورت گیرد.

البرهان با تاکید بر اینکه از حفاظت از مرزهای سودان دست نخواهد کشید، گفت: مسؤولان مرحله‌ای را کلید می‌زنند که در آن همه در ایجاد کشوری امن و آرام مشارکت کنند و نیروهای مسلح نیز آماده حفاظت از امنیت و آرامش سودانی‌ها هستند.

پیشتر عامر محمد الحسن، سخنگوی نیروهای مسلح سودان تاکید کرده بود کودتایی در این صفوف رخ نداده و نیروهای مسلح سودان به شکل عادی فعالیت دارند و در حال حاضر تمامی نیروها در حال ساماندهی خود جهت مشارکت سازنده در مبارزه با کرونا هستند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

امارفا - آمارگیر رایگان سایت