بهرام شهریاری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، با اشاره به اینکه با شیوع بیماری کرونا عملا بازار شب عید تولیدکنندگان پوشاک از بین رفت، اظهار داشت: در اواسط اسفندماه موضوع کمبود البسه بیمارستانی و ماسک مطرح شد که در آن مقطع با برگزاری جلسات مختلفی با معاونت صنایع و مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت توافقات لازم با تولیدکنندگان پوشاک جهت تولید البسه بیمارستانی فراهم شد.
وی با بیان اینکه البته پیش از برگزاری این جلسات تولیدکنندگان خود با برپایی یک ستاد برای تولید گان و ماسک اقدام کرده بودند افزود: با توافقات به عمل آمده با وزارت بهداشت حدود 30 برند تولیدکننده پوشاک به حوزه تولید البسه بیمارستانی ورود پیدا کرده و بدون وقفه تا 13 فروردین ماه اقدام به تولید حدود 50 هزار البسه بیمارستانی کردند.
نائب رئیس هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی ایران با اعلام اینکه علاوه بر ارائه سفارشات وزارت بهداشت مقداری از تولیدات البسه بیمارستانی توسط تولیدکنندگان به صورت رایگان توزیع شد گفت: بعد از تعطیلات عید تعدادی از تولیدکنندگان به صورت انفرادی با وزارت بهداشت جهت تولید البسه بیمارستانی قرارداد منعقد کردند و در حال حاضر به نظر می رسد نیاز کشور درحال تکمیل شدن است و باید به فکر صادرات انها باشیم.
شهریاری اضافه کرد: صنعت نساجی از اسفندماه سال گذشته با مشکلات متعددی روبه رو بوده است که منجر به توقف تولید فروش و هرگونه سرمایه گذاری بوده است لذا برای جلوگیری از تعطیلی این صنعت باید فکر اساسی صورت گیرد.
به اعتقاد نائب رئیس هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی ایران، در شرایط فعلی که تولید کنندگان پوشاک صفر تا 100 درصد البسه بیمارستانی را داخلی سازی کرده و توانمندی بسیار بالایی دارند باید به آنها کمک کرد تا فضا برای صادرات این کالا در اسرع وقت فراهم شود. در همین رابطه در صددیم با توجه به نیازمندی سایر کشورها به البسه بیمارستانی با ارسال نامه ای به وزارت صنعت ، وزارت بهداشت و حتی معاون اول رئیس جمهور درخواست کنیم تا در سریعاً سازوکار صادرات البسه بیمارستانی فراهم شود تا در چارچوب این موضوع بخشی از صنعت نساجی بتواند مجدداً فعال شده و مانع تعطیلی این صنعت استراتژیک شویم.
انتهای پیام/