مهدی شرفی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی اظهار کرد: ورود به شبکه اجتماعی دانشآموزان "شاد" سه مرحله دارد، مرحله نخست مربوط به ورود مدیران، مرحله دوم ورود معلمان و مرحله سوم ورود دانش آموزان است.
وی افزود: مدیران مدارس از هفته گذشته کار را شروع کردهاند و پیامرسان مدرسه انتخاب شده است، کلاسهای درس دانش آموزان نیز بعد از تعطیلات نوروز در این فضا برگزار میشود، معلمان و دانش آموزان میتوانند از طریق پیام رسان انتخاب شده و با استفاده از کد ملی خود که قبلاً توسط مدیران مدارس به سامانه سناد وارد شده است، وارد بخش اختصاصی خود شوند و در کلاس مجازی با نظارت مدیر مدرسه حضور داشته باشند.
شرفی گفت: تمام مدارس کشور میتوانند به شبکه اجتماعی "شاد" وصل شوند و تاکنون حدود 90 هزار مدرسه امکان دسترسی به این شبکه را دارند، وزارت ارتباطات نیز کمکهایی را در بخش زیرساخت انجام داده است و امیدواریم مدارس مناطق محروم را تجهیز کنند تا دانشآموزان این مناطق نیز بتوانند به آموزشهای مجازی دسترسی داشته باشند،پیشنهاداتی نیز برای ارائه ابزارهای هوشمند مانند تبلت به دانشآموزان مناطق محروم مطرح شده است.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در شبکه اجتماعی "شاد" تمام پیام رسانهای داخلی حضور دارند و فضایی ایجاد شده است تا آموزش دانشآموزان از طریق این پیام رسانها انجام شود، وزارت ارتباطات هم قول داده است تا زمان بازگشایی مدارس اینترنت مورد استفاده در این فضا رایگان باشد.
وی تصریح کرد: استفاده از شبکه اجتماعی "شاد" برای آموزش مجازی دانشآموزان یک برنامه بلندمدت است تا هر زمان و به هر دلیلی مدارس تعطیل شدند آموزش تعطیل نشود البته محتواهای مورد نیاز برای آموزش الکترونیک باید توسط سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی تولید شود تا در مرحله بعد به این شبکه اجتماعی اضافه شود و کارها در حال انجام است.
شرفی در پاسخ به این پرسش که آیا تدریس در این فضا به آموزش معلمان نیاز دارد؟ مطرح کرد: هر کدام از معلمان که با پیام رسانهای داخلی کار کرده باشند میتوانند آموزشهای مجازی را در این شبکه اجتماعی ارائه دهند، آموزش دانشآموزان در این فضا به صورت تعاملی است یعنی معلم تدریس کرده و تکالیف را ارائه میدهد و دانش آموزان میتوانند سوالات خود را به بپرسند و پاسخ آن را بگیرند.
انتهای پیام/