به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مصاحبه با رادیو با اشاره به پدیده اسلش دات در جهان گفت: این پدیده در نرم افزار نویسی وقتی رخ می دهد که روی یک سامانه ای که به صورت عادی دارد کار می کند، ترافیک و درخواست های بیش از حدی به تحمیل می شود و باعث می شود تا سامانه متوقف شود. امروز شبکه های ارتباطی کشورهایی که در گیر کرونا هستند با این پدیده مواجهند.
وی افزود: در ایران هم شاهد بودیم شبکه های ارتباطی به دلیل خانه نشینی مردم و اینکه تلاش می کنند در خانه از خودشان مراقبت کنند تا زنجیره ویروس را قطع کنند دچار حجم بالایی از ترافیک شد و سرعت در سرتا سر دنیا در شبکه های ارتباطی کند شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به توسعه 34 برابری پهنای باند در ایران، بیان کرد: در حال حاضر در ایران سرمایه گذاری بسیار زیادی شده و در سال های اخیر ظرفیت پهنای باند در حدود 34 برابر شده است و این نتیجه زیرساخت هایی بوده که از قبل توسعه داده شده تا امروز پاسخ به نیاز مردم باشد.
وی خاطر نشان کرد: طی دو هفته آخر سال خیلی تلاش کردیم همه اپراتورهای ارتباطاتی، همکاران ما در شرکت ارتباطات و زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات، بخش خصوصی و برخی از کشورهای بین المللی که با ما در زمینه تامین اینترنت همکاری می کنند تا ظرفیت را ارتقا دهیم.
آذری جهرمی با اشاره به لحظه سال تحویل و پیک مصرف اینترنت گفت: امروز صبح شبکه پاسخگوی نیاز مردم بود و انتظار این داشتیم که درخواست زیادی بیاید چون همه مردم کارهایشان را از جمله مکالمات و پیام های تبریک را از این طریق انجام می دهند اما با وجود این اتفاق اما بحمدالله شبکه سر پا بود و پاسخگوی نیاز مردم بود.
وی متذکر شد: البته از همه مردم جا دارد عذرخواهی کنم چون مدیریت و هدایت این ترافیک زیاد کار دشواری است. ممکن است بعضی وقت ها با کندی مواجه باشند اما ما همه تلاش مان را کردیم. آموزش، بهداشت و سلامت، سرگرمی و خرید های مردم از فروشگاه ها در این بستر بود و ما تلاش کردیم پایدار باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توصیه کرد: از شب گذشته متوجه شدیم از تقریبا حدود ظهر بار شبکه اینترنت روی شبکه خانگی دارد کم می شود و به بار شبکه موبایل دارد افزوده می شود. در برخی از استان ها با افزایش حجم بار ترافیکی اینترنت شبکه موبایل مواجه بودیم و این نشان می دهد که برخی از مردم سفرهای نورزی شان را آغاز کردند. می دانیم در خانه ماندن سخت است و الان هم تعطیلات نوروز است و زمانی برای صله رحم اما واقعیت این است که سلامتی خودمان و عزیزان مان از همه چیز مهم تر است. از همه مردم می خواهم هرچه می توانند به منظور سلامتی خود و دیگران از سفر خودداری کنند.
وی در خاتمه با اعلام اینکه تقریبا همه شرکت های حوزه اینترنت خانگی امکانات خود را به صورت رایگان در دسترس قرار داده اند، گفت: تقریبا همه شرکت های حوزه اینترنت خانگی که بالغ بر 85 درصد مشترکین را تشکیل می دهند اینترنت خانگی رایگان ارائه می دهند. ما نیز کیفیت و سرعت را بالا می بریم.
انتهای پیام/