پردازشگر رایانه تان را به ابزار تحقیق در مورد کرونا تبدیل کنید

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از نیواطلس، طرح یادشده Folding@home نام دارد و در قالب آن از مردم سراسر جهان خواسته شده تا در صورت تمایل یک برنامه را بارگذاری کرده و بر روی رایانه‌های شخصی خود نصب کنند تا از بخشی از توان پردازشگر رایانه هر فرد برای تحقیقات علمی در مورد کرونا استفاده شود.

البته تلاش برای مقابله با ویروس کرونا و شناسایی پروتئین‌های آن تنها بخشی از این تحقیق علمی است. انتظار می‌رود با مشارکت تعداد زیادی از کاربران در این پژوهش علمی، شبیه سازی سه بعدی دقیق فرایند شکل گیری پروتئین‌های ویروس کرونا ممکن شود. با این کار درک نحوه اتصال اتم‌های هر پروتئین به یکدیگر نیز مشخص می‌شود و اطلاعات ارزشمندی در مورد ماهیت ویروس موذی کرونا که هزاران نفر را به کام مرگ کشانده، جمع آوری می‌شود.

اما آنچه که در جریان این مطالعه قبل از هر چیز مدنظر است، کشف فرایندی است که طی آن پروتئین‌های ویروس کرونا به رفتار مخرب روی می‌آورند و به طور غیرطبیعی با هدف مختل کردن فعالیت‌های بدن به بخش‌های مختلف آن حمله ور می‌شوند.

اطلاعات جمع آوری شده در جریان اجرای این طرح علاوه بر مقابله با ویروس کرونا برای مقابله با بیماری‌هایی مانند آلزایمر، آنفولانزا، اچ آی وی و غیره نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اجرای این طرح در گذشته و حال شرکت‌های فناوری مختلفی مانند ان ویدیا، ای تی آی، سونی، گوگل و اینتل مشارکت داشته‌اند.

اجرای این طرح بزرگ علمی اولین بار در سال ۲۰۰۰ با حمایت دانشگاه استنفورد شروع شد و تا به حال به یافتن روش‌های درمانی مؤثر برای بسیاری از بیماری‌ها کمک کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به نشانی foldingathome.org/start-folding مراجعه کنید.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.