به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از انگجت، قانون مالیات ۲ درصدی بر درآمد شرکت های چند ملیتی بزرگ فناوری از یکم آوریل در انگلیس اجرایی می شود.
این در حالی است که علاوه بر شرکت های بزرگ فناوری در آمریکا، دولت این کشور نیز نسبت به وضع چنین مالیاتی در انگلیس اعتراض دارد.
انگلیس نخستین بار در سال ۲۰۱۸ میلادی قانون «مالیات بر سرویس های دیجیتال» را معرفی کرد. پس از چند دور بررسی دولت این کشور اعلام کرد قانون مذکور آماده اجرایی شدن است.
طبق قانون جدید مالیاتی ۲ درصدی بر درآمد موتورهای جستجو، شبکه های اجتماعی و بازارهای آنلاینی وضع می شود که از کاربران انگلیسی به سودآوری دست می یابند. البته این قانون برای شرکت هایی اجرا می شود که درآمدشان از فعالیت های آنلاین بیش از ۵۰۰ میلیون پوند است و از مقدار بیش از ۲۵ میلیون پوند درآمد به کاربران انگلیسی تعلق داشته باشد.
شرکت هایی مانند آمازون، اپل، فیس بوک و گوگل شامل این قانون می شوند.
از سوی دیگر اتحادیه اروپا قانون مالیاتی سختگیرانه تری برای شرکت های بزرگ فناوری پیشنهاد کرده از جمله مالیات ۳ درصدی برای شرکت های بزرگی که در آمد آنها در سطح جهان بیش از ۷۵۰ میلیون یوریو است. اما هنوز این قانون نهایی نشده است. کشورهای اروپایی از آلمان گرفته تا اتریش و ایتالیا و کره جنوبی مشغول بررسی قوانین مالیاتی مخصوص خود بر شرکت های فناوری هستند.