به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، علیرضا کمرهای معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در برنامه گفتوگوی ویژه شبکه خبر با اشاره به این که آموزش مکمل ناظر به آموزشهایی است که به لحاظ محتوا به کتاب درسی مربوط است و با هدف غنیتر شدن برنامه درسی ارائه میشود، اظهار کرد: با توجه به این که هم اکنون بخشهایی از کتابهای درسی باقیمانده، آموزشهای ارائه شده توسط تلویزیون، آموزش اصلی است.
وی افزود: از فرایند آموزش تلویزیونی ارزیابی انجام میدهیم یعنی از شیوه تدریس معلمان و کیفیت تدریس که گروههای درسی براساس چکلیستها در استانهای مختلف موارد را بررسی و به ما بازخورد میدهند تا براساس آن معلمان روند کار خود را تصحیح کنند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آموزشهای تلویزیونی تا چه اندازه موثر واقع شده است، گفت: در این باره ارزیابیهای مختلف انجام شده است و ما از میزان دانلودها از تلوبیون متوجه میشویم نه تنها مشاهده مستقیم برنامهها مورد استقبال دانشآموزان است بلکه در برخی موارد دانلود برخی دروس به حدود صد هزار مورد رسیده است و حتی برخی استانها و مدارس این دانلودها را بر روی پرتال یا کانال خود قرار میدهند که دانشآموزان از آن استفاده کنند.
استفاده از سرگروههای درسی برای معرفی دبیران دوره متوسطه
کمرهای ادامه داد: معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش فراخوانی را ارائه داده است تا معلمان علاقمند به تدریس از استانهای تهران و البرز برای تدریس تلویزیونی کمک کنند، اما در دوره متوسطه اول و دوم و شاخه فنی و حرفهای شرایط متفاوت است و ما از سرگروههای درسی کمک خواستیم تا دقیقترین دبیران را معرفی کنند.
وی گفت: در ایام تعطیلات عید آموزش تلویزیونی جریان دارد و سرگروههای درسی استانها به کمک ما میآیند. همچنین در دروس کاردانش و فنیو حرفهای 5 شایستگی حرفهای را آموزش دادهایم و دروس مهارتی مانند حسابداری و کامپیوتر را هم مد نظر داریم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پایان خطاب به خانوادهها متذکر شد: 9 روز از آموزش گذشته است و اگر تاکنون دانشآموزان پای برنامههای آموزشی ننشستهاند در این زمینه حتماً کمک کنند.
انتهای پیام/