به گزارش خبرنگار اجتماعی پرویز فتاح در حاشیه واگذاری 24 دستگاه آمبولانس به ستاد ملی مبارزه با شیوع ویروس کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد مستضعفان با ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا کاملا هماهنگ است. بنده به این ستاد نماینده تامالاختیار معرفی کردهام و با وزیر بهداشت و معاونانشان هماهنگ هستیم. همچنین در این زمینه با دولت صحبت کردم و خدمت رئیس جمهور و وزیر بهداشت نیز نامه نوشتهام.
وی افزود: 24 دستگاه آمبولانس نو در اختیار بنیاد بود که برای خدمترسانی به مناطق محروم در نظر گرفته شده بود که امروز به وزارت بهداشت تحویل میشود. این آمبولانسها تحت نظر وزارت بهداشت بهداشت برای هر جایی که لازم باشد مورد استفاده قرار میگیرد و تجهیزاتشان نیز کاملا مجهز و آماده است و وزارت بهداشت میتواند از امروز این آمبولانسها را تحت بار و مورد استفاده قرار دهد.
رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: اعلام نیاز شده است که الکل بیشتر تولید بشود. در بنیاد مستضعفان یک زیرمجموعه برای استفادههای داخلی داریم که در زمینه تولید الکل فعالیت دارد. اکنون این مجموعه یک هفته سه شیفت الکل تولید میکند و تمام تولیداتش را نیز با ستاد بحران مبارزه با کرونا هماهنگ کردهایم تا کار توزیع آنها توسط این ستاد انجام شود با توجه به این فعالیتها انشاءالله این هفته در کشور کمبود الکل نداریم.
فتاح در ادامه گفت: به دلیل آشنایی که با مجموعه کمیته امداد و سازمان بهزیستی دارم، بنده شخصا با این دو مجموعه صحبت کردم؛ شاید جامعه هدفشان، مددجویان عزیز به دلیل کمبودها و نوسانات قیمت، تجهیزات و لوزام بهداشتی نتوانند تهیه کنند، ما خودمان داوطلب شدیم که هزینه آنها را تأمین کنیم. همین امروز برای مرتبه اول 40 میلیارد تومان نقد به کمیته امداد و سازمان بهزیستی پرداخت میکنیم. خود این مجموعهها نسبت به به تهیه و توزیع تجهیزات مورد نیاز اقدام کردند و بنیاد مستضعفان نیز هزینه این اقلام را متقبل میشود.
وی با اشاره به مکاتبهاش با رئیس جمهور و وزیر بهداشت مبنی بر اعلام بنیاد مستعضفان بر استفاده از تمام امکان این مجموعه در سراسر کشور در جهت مبارزه با بیماری کرونا گفت: اعلام کردم تمام اماکن بنیاد در سراسر کشور در این زمینه مورد استفاده قرار بگیرد و در صورت نیاز اعلام کنند.
رئیس بنیاد مستضعفان افزود: درباره تولیدات لبنی و شیر یکی از تولیدکنندگان عمده در کشور بنیاد مستضعفان است. من به مردم عزیز اطمینان میدهم نه تنها تولیدات ما در این زمینه کم نشده بلکه بیشتر هم شده است. در همه کشور با حداکثر ظرفیت شبانهروزی کار صورت میگیرد و به صورت آمادهباش هستند. واقعا کمبودی از این جهت در کل کشور احساس نمیکنیم. تولیدات کارخانجات بنیاد مستضعفان به خاطر ویروس کرونا کاهش پیدا نکرده و همه عزیزان ما مانند سرباز در جبهه صنعت، شبانهروز آماده و در حال فعالیت هستند. من به مردم اطمینان میدهم فرزندانشان در بنیاد مستعضفان در این شرایط حساس در خدمت آنها هستند و با همکاری دولت و وزارت بهداشت هرکاری لازم باشد به صورت شایسته وظیفهمان را انجام میدهیم.
فتاح در ادامه درباره تولید ماسک نیز گفت: در این زمینه بنیاد مستضعفان تولیدکننده و توزیعکننده نیست، برای مصرف داخلی بنیاد از مراجع ذیربط این اقلام را خریداری کردیم. در مجموعه وسیع بنیاد برای همه کارکنان با آدابی که اعلام شده سعی شده در ساعات اداری نکات بهداشتی در محیط کار رعایت شود. تا الان الحمدالله گزارشات در این مجموعه مثبت بوده است و در مورد مواد غذایی و گوشت در زیرمجموعه بنیاد هیچ مشکلی وجود ندارد. به نظر میرسد در توزیع و کنترل بازار یک اشکالاتی بروز میکند که ما آنجا حضور نداریم چرا که ما توزیع کننده نیستیم اما توصیه ما این است که به صورت آمادهباش برای تأمین مواد غذایی مردم، بنیاد در خدمت مجموعه نظام و مردم بزرگوار است.
وی در خصوص ارزش ریالی آمبولانسها و آیا بعد از فروکش شدن بیماری کرونا این آمبولانسها به بنیاد عودت داده میشوند یا خیر، تصریح کرد: این مبلغ عددی نمیشود ما هم خدمت ناچیزی انجام میدهیم منتی ندارد و ارزشگذاری نمیکنیم. این آمبولانسها به منظور امور بهداشتی و درمانی مناطق کشور با نظر وزارت بهداشت توزیع میشود. تا الان هم حدود 35 دستگاه را با نظر وزارت بهداشت توزیع کردهایم. این آمبولانسها در صورت عودت در مناطق دوردست زیر نظر وزارت بهداشت مورد استفاده قرار میگیرد. این آمبولانسها علیرغم اینکه عبور موقت هستند اما قابل استفاده است. در این زمینه با راهنمایی رانندگی هماهنگی صورت گرفته است.
رئیس سازمان بنیاد مستضعفان در ادامه با تشکر از کادر درمانی بیمارستانها، پزشکان و پرستاران گفت: خدا قوت میگویم به تمام پزشکان و پرستاران، این صحنهها را میبینیم یاد جبهه میافتیم اینها در این عرصه کاری فراتر از جبهه و معادل آنها انجام میدهند. مرحبا به این همت و بزرگواری، مردم عزیز قدردانی این زحمات هستند.
فتاح در پایان گفت: به منظور کمکرسانی و مبارزه با ویروس کرونا 30 میلیارد در این مرحله به کمیته امداد چک تحویل میشود، 10 میلیارد تومان هم در این مرحله به سازمان بهزیستی با هماهنگی خودشان پرداخت میشود. البته ما اعلام میکنیم قرار نبوده ما همه نیاز آنها را برطرف کنیم، با این کمک موارد فوری و اضطراری که مورد نیاز است، تامین و رفع مشکل میشود.
انتهای پیام/