به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر سید جلیل حسینی، رئیس مرکز تحقیقات سلامت مردان در چهارمین کنگره سلامت مردان و دوزادهمین کنگره مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری که امروز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس آمارهای جهانی، در سال 2019، در بسیاری از مناطق دنیا، پیامدهای منفی سلامت در میان مردان شیوع بالاتری نسبت به زنان دارد.
وی با ارائه مثالهایی افزود: میزان مرگومیر در پسران زیر 5 سال، چاقی، لاغری، عفونتهای جدید HIV و سل در مردان بیش از زنان است. همچنین بالاتر بودن آمار تصادفات جادهای، قتل و خودکشی از مثالهای دیگر این اختلافهای جنسیتی در حوزه سلامت مردان است.
جلیلی با هشدار نسبت به اینکه برنامهها و سیاستگذاریهای سازمانهای بهداشتی جهان به این اختلافات جنسیتی نپرداخته است، خاطرنشان کرد: سالهای از دست رفته زندگی سالم که شاخصی بهداشتی است، در مردان به دلیل ابتلا به بیماریها بیشتر از زنان است که این مسئله امید به زندگی مردان را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
رئیس مرکز تحقیقات سلامت مردان با اشاره به اینکه در سال 1384 روز ملی سلامت مردان ایجاد شده است، یادآور شد: این روز با هدف آگاهی بخشی نسبت به بیماریهای خطیر و کم علامت مردان مانند مشکلات پروستات و سرطان مثانه ایجاد شد و سعی بر این شده است که فرهنگ سلامتی جامعه در این زمینه افزایش یابد؛ پیشنهاد ما راهاندازی شبکهای برای به اشتراک گذاشتن مطالب علمی در راستای سلامت مردان و تسریع در اجرای سند سلامت مردان است.
انتهای پیام/