راه‌اندازی پیشخوان مشاوره فنی در 7 حوزه صنعتی

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ این پیشخوان‌ها برای پاسخ به یک یا چند نیاز میدانی طراحی شده‌اند. در این ساز و کار، معمولاً افراد خبره و متخصصی که خود در آن رشته سرآمد هستند، دعوت می‌شوند تا تجربیات و دانش خود را با مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان به اشتراک بگذارند. همچنین خدمات تخصصی‌تر مشاوره‌ای نیز به این شرکت‌ها ارائه می‌شود.

سید محمد صاحبکار، رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این‌باره گفت: پیش از این خدمات متنوعی از جمله حمایت از تدوین قراردادهای حقوقی، خدمات مالی و حسابداری، طراحی و ساخت نمونه نمایشی (دمو) محصولات، تدوین گزارش تحقیقات بازار، نیازسنجی مجوزها و گواهینامه‌ها، آسیب‌شناسی و ارتقای منابع انسانی و حمایت از تدوین و اجرای برنامه بازاریابی و نشست‌های پرسش و پاسخ به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه شده است.

وی در رابطه با نحوه استفاده شرکت‌های دانش‌بنیان از این خدمات اظهار کرد: شرکت‌ها می‌توانند برای استفاده از پیشخوان خدمات مشاوره، خدمات توانمندسازی و تجاری‌سازی و حضور در نشست‌های پرسش و پاسخ در سامانه bizservices.ir درخواست خود را ثبت کنند.

با توجه به اهمیت صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در این حوزه فعال هستند. ساخت و به روز رسانی قطعات و تجهیزات مورد نیاز در این صنایع، از جمله چالش‌هایی است که ممکن است این شرکت‌ها با آن مواجه باشند. بر این اساس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شناسایی و دسته‌بندی این مشکلات، سعی کرده است با ایجاد این پیشخوان تخصصی زمینه‌ای برای حل تخصصی این چالش‌ها و سوالات ایجاد کند. «روتور دینامیک»، «تحلیل سیالاتی و ایرودینامیک گازهای تراکم‌پذیر»، «تحلیل سیالاتی سیالات تراکم‌ناپذیر»، «تحلیل سازه‌ای شامل تنش»، «خستگی»، «خزش»، «ریخته‌گری سوپر آلیاژها و ریخته‌گری دقیق»، «جوش»، «استخراج پروسیجر کنترل کیفی»، «ساخت و تهیه تست بنچ و تلورانس گذاری» از جمله حوزه‌های فنی است که در این پیشخوان در مورد آنها خدمات مشاروه ارائه می‌شود.

مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های  الکترونیک، مخابرات، قدرت، لیزر، سامانه‌های هوشمند و تجهیزات پزشکی اقدام به راه‌اندازی یک پیشخوان تخصصی کرده است.

این پیشخوان در زمینه «سخت افزارهای الکترونیکی و کامپیوتری»، «میکروالکترونیک»، «ابزار دقیق»، «اتوماسیون صنعتی»، «رباتیک»، «تجهیزات مخابراتی پیشرفته»، «سامانه‌های اویونیک»، «لیزر و فوتونیک»، «سامانه‌های اینترنت اشیا»، «سیستم‌های قدرت»، «الکترونیک قدرت»، «برودکست و تجهیزات پزشکی» به شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی خدمات مشاوره ارائه می‌دهد.

شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله شرکت‌های فعال در حوزه دارو، در زمینه مدیریت فنی و توسعه محصولات خود دچار ابهامات متعددی می‌شوند و برای پیشبرد اهدافشان به دنبال راه‌حل مناسب، سریع و کم‌هزینه هستند و کمک گرفتن از مشاوران حرفه‌ای یکی از این راه‌حل‌هاست.

مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان با هدف توانمندسازی شرکت‌ها اقدام به ارائه خدمات مشاوره فنی در حوزه دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان کرده است.

در این پیشخوان مشاوره در زمینه‌های مختلف به شرکت‌های متقاضی ارائه می‌شود که ازجمله آن بازاریابی، صنعتی‌سازی و بهینه‌سازی محصولات دارویی، اخذ تاییدیه‌ها و مجوزهای نهایی از مراجع مربوطه و صادرات اقلام دارویی است.

با توجه به سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه صنعتی در کشور، لزوم پرداختن به مواد پیشرفته و قدم برداشتن در مسیر بهبود کیفیت مواد سازنده‌ محصولات صنعتی بیش از پیش احساس می‌شود. موادی با خواص بهبود یافته و ویژگی‌های فراگیر که علاوه بر افزایش کارایی، مزیت‌های رقابتی ارزشمندی را نیز در محصولات ایجاد می‌کنند.

مدیران و صاحبان بنگاه‌های صنعتی موفق، به جهت عقب نماندن از این موج توسعه و ایجاد مزیت‌های رقابتی بهتر برای محصولاتشان، به دنبال پویایی و تحقیق و توسعه همیشگی بنگاه‌های خود هستند. آنان در این مسیر دچار ابهامات متعددی می‌شوند و برای پیشبرد اهدافشان به‌دنبال راه حل مناسب، سریع و کم هزینه‌ هستند. کمک گرفتن از مشاوران حرفه‌ای یکی از این راه حل‌هاست.

این مشاوران با استفاده از بینش و مهارتی که در تجزیه و تحلیل مشکلات و ارائه روش‌ها و راهکارها دارند، می‌توانند موجب رشد و افزایش توانمندی شرکت‌ها در عرصه‌های مختلف شوند.

از این رو، مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان با هدف توانمندسازی شرکت‌ها اقدام به ارائه خدمات مشاوره فنی در حوزه "مواد پیشرفته" در سرفصل‌های نانوفناوری، متالورژی استخراجی، متالورژی صنعتی (انتخاب مواد، ریخته‌گری، جوشکاری، شکل‌دهی و حفاظت مواد و خوردگی) و سرامیک کرده  است. «نفت»، «گاز»، « پتروشیمی»، «الکترونیک»، «مخابرات»، «قدرت»، «لیزر»، «سامانه‌های هوشمند»، «تجهیزات پزشکی»، «دارو»، «نانوفناوری»، «متالورژی» و «سرامیک» حوزه‌هایی هستند که در آنها پیشخوان تخصصی و فنی راه‌اندازی شده است. این پیشخوان‌ها به دیگر حوزه‌ها نیز خدمات مشاوره ارائه می‌دهند.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان تلاش دارد تا با رصد و شناسایی مشکلات در حوزه‌های مختلف، پیشخوان تخصصی آن حوزه را راه‌اندازی کند. هر پیشخوان می‌تواند ارتباط مدیران و مشاوران خبره را به شکل بسیار بهینه‌تری تسهیل کند. برگزاری جلسات مستمر با حضور مشاوران و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان بخشی از این تلاش را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.