به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ یک گروه پژوهشگر در دانشگاه مانش استرالیا به سرپرستی «مهدخت شیبانی» توانستند نوعی باتری بسازند که توان ذخیرهسازی 5 برابری دارد.
باتریهای مورد استفاده برای موبایل در حال حاضر باتریهای لیتیوم ـ یونی است که با استفاده از باتریهای جدید کارایی موبایل افزایش پیدا میکند و امکان ذخیره باتری تا 5 روز افزایش پیدا میکند.
برای ساخت این باتریها از لیتیوم ـ سولفور استفاده میشود که برای جلوگیری از تجزیه الکترود فضای بیشتری برای انقباض و انبساط به ذرات سولفور داده میشود همچنین برای ممانعت از ترک خوردن باتری، ذرات متصلکنندهای در این باتریها به کار گرفته می شود تا فرآیند انقباض و انبساط بدون مشکل انجام شود؛ این ذرات اتصال دهنده از یک پلیمر خواص تولید میشود که فضای بیشتری برای تحرکات سولفور در اختیار آن میگذارد.
باتری لیتیوم ــ سولفور برای خودروی الکتریکی هم قابل استفاده است و با توجه به فراوانی و ارزان بودن سولفور هزینه ساخت آن پایین میآید.
این باتریها به دلیل هزینه کمتر و کارایی بالاتر مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است و جزئیات تحقیقات آن در مجله "Science Advances" منتشر شده و فرآیند آزمایش دقیقتر آن در حال انجام است تا آماده تجاریسازی شود.
انتهای پیام/