به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها درباره برگزیدگان سومین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص)گفت: حوزههای مورد مطالعه برگزیدگان امسال نشان میدهددانشمندان جهان اسلام در حوزه علم و فناوری به سطح قابل اتکایی رسیدهاند و ما میتوانیم از دانشمندن جهان اسلام انتظار شکلگیری تمدن علمی_اسلامی را داشته باشیم.
وی درباره جایگاه کشورهای اسلامی در رشد علم و فناوری عنوان کرد: دانشمندان جهان اسلام در گذشته تمدن اسلامی، نشان دادهاند شایستگی طلایهداری جریان علمی دنیا را دارند؛ درحالیکه امروزه با آن سطح در گذشته، فاصله داریم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به اهمیت جایزه مصطفی(ص)و توسعه علم و فناوری در جهان اسلام اظهار کرد: این جایزه بسیار اهمیت دارد و فضایی برای معرفی دانشمندان و حوزههای علمی کشورهای جهان اسلام است که ارتباطات کم، سبب دیده نشدن یا نداشتن اطلاعات آنان میشود. این جایزه فرصتی جهت معرفی و آشنایی را فراهم میکند و همچنین فرصتی جهت ارائه توانمندیهای جهان اسلام به همه جریانهای علمی کشورها به شمار میرود.
رستمی در ادامه تصریح کرد: جایزه مصطفی(ص)تشویق برای مجموعههایی است که موفق بوده و به جایگاههایی رسیدهاند که آن جایگاه قابل ارائه و معرفی است؛ بعید میدانم که جایزه دیگری در جهان اسلام وجود داشته باشد که به این میزان پیشرو بوده و به توسعه علم و فناوری توجه داشته باشد و باعث شتاببخشی آن در جهان اسلام شود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، یکی از راههای از بین بردن انحصارگرایی در جهان را اعطای جایزه دانست و بیان کرد: مرتبط کردن و شبکهسازی دانشمندان جهان اسلام که در مراکز علمی مختلف دنیا حضور دارند و ایجاد انگیزه برای اینکه آنان بتوانند جریان علمی انحصارشکن را به وجود آورند، قطعا راهکاری برای از بین بردن انحصارگرایی محسوب میشود.
انتهای پیام/