به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، یداله صادقی، در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان تهران اظهارداشت: نخستین پیشنهاد برای دو برابر کردن صادرات، این است که مسئولان و نهادهای تصمیمگیر، آیین نامه و بخشنامههای تنظیمی را با مشورت اتاق بازرگانی و تشکلهای تخصصی تدوین نمایند و پیشنهادات بخش خصوصی و با کمترین دخل و تصرف و فقط با تطبیق منابع و امکانات، تصویب شود.
وی با بیان اینکه اگر آیین نامه ها با رعایت منافع ملی و محدودیتهای دولتی،تدوین شود، فضای کسب و کار از شرایط فعلی بهتر خواهد شد، گفت: باید زیرساختها را در کشور توسعه و تکمیل کرد، البته محدودیت های بودجه ای هم وجود دارد، ولی اگر از توان بخش خصوصی استفاده و زیرساختها در اختیار آنها قرار داده شود کارها به خوبی انجام می شود.
رئیس سازمان صنعت استان تهران با اشاره به اینکه تلاش می کنیم حضور بخش خصوصی در تصمیم گیریها پررنگ تر شود، خاطر نشان کرد: در استان تهران ما سعی کردیم، با راهنمایی استاندار و معاونان،به بخش خصوصی بهای لازم داده شود و انجام این مراسم توسط اتاق بازرگانی تهران نمونه ای از واگذاری کارها به بخش خصوصی است.
صادقی، با اشاره به تفاهم نامه وزارت صنعت با خانه صنعت و معدن ایران، بیان کرد: بخشی از مسئولیتها را به این تشکل بخش خصوصی واگذاره شده است و پیشنهاد عمده این است که در زمینه تدوین مقررات از بخش خصوصی استفاده کنیم، تا از تصمیمات موازی جلوگیری کرده تا از اتلاف انرژی نداشته باشیم.
وی گفت: یکی از مصوبات مهم ستاد تسهیل و کارگروه رفع موانع تولید که با حضور استاندار تهران تشکیل می شود، این است که تولیدکنندگان به لحاظ مقید بودن به رعایت مساله شعاع 120 کیلومتری از تمام توان خود استفاده نمی کنند، بنابراین برای اینکه زنجیره محصول این واحدها تکمیل شود، باید مشکلات پیش رو حل شود.
رئیس سازمان صنعت استان تهران افزود: برخی محدودیتها برای تولیدکنندگان آزاردهنده بوده بنابراین خوشبختانه وفاق خوبی در استان شکل گرفته که محیط زیست نیز در فرآیند کارشناسی حضور دارد و پذیرفته اند که این موضوع باید به نفع تجارت و تولید و اشتغال در استان تهران تغییر کند.
صادقی با اشاره به تنظیم متن مصوبه رفع محدودیتهای تولیدکنندگان و تقدیم آن به وزارت صنعت، تصریح کرد: که امیدوارم جلسه ای میان استاندار تهران و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شود تا به راحت ترین وجه ممکن، برخی از محدودیت ها را برطرف کنیم که اگر این محدودیت جدی برطرف شود، افزایش اشتغال و توسعه صادرات را شاهد خواهیم بود.
وی در پایان از مذاکره و تدوین پیش نویس مصوبهای برای رفع ممنوعیت استقرار صنایع در شعاع 120 کیلومتری تهران خبر داد و گفت: یکی از موانع کسب و کار محدودیت توسعه ای واحدهای موجود است که امیدواریم این محدودیت برداشته شود، بنابراین از فعالان اقتصادی تقاضا داریم که در تصویب این مصوبه نیز از مسئولان مطالبه کنند.
انتهای پیام/