اصلاحیه مجلس برای ضوابط اعطای مجوز به تأسیس مدارس خاص

به گزارش خبرنگار پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز(یکشنبه، اول دی) پارلمان و در جریان بررسی طرح یک فوریتی تنظیم بخشی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، برای تأمین نظر شورای نگهبان با اصلاح تبصره (3) ماده (2) این طرح، از مجموع 212 نماینده حاضر، با 157 رأی موافق، 3 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع موافقت کردند.

براساس اصلاحیه‌ای که بر روی این طرح انجام شده، در تبصره (3) ماده (2) آمده است: منابع حاصل از اجرای این ماده پس از واریز به حساب خزانه‌داری کل کشور به عنوان درآمد اختصاصی در بودجه‌های سنواتی درج و پس از مبادله موافقت‌نامه صرف طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای وزارت آموزش و پرورش می‌شود، هرگونه مصرف این وجوه برای اعتبارات هزینه‌ای ممنوع است.

همچنین در انتهای تبصره ماده (3) تأکید شده که بار مالی تبصره از محل اعتبار رتبه‌بندی معلمان تأمین می‌شود.

در این تبصره آمده است: وزارت آموزش و پرورش مکلف است نسبت به اِعمال مدرک تحصیلی مرتبط بالاتر افرادی که فعالیت آموزشی در مدارس دارند، بدون رعایت سقف اقدام کند که این اصلاحیه از مجموع 212 نماینده حاضر، با 139 رأی موافق، 12 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع تصویب شد.

در ماده( 6) این طرح نیز آمده است: دولت (وزارت آموزش و پرورش) مکلف است حداکثر تا پایان سال تحصیلی 99-98 کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت را منحصراً به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کند، به‌گونه ای که به جز مدارس استثنایی، مدارس دولتی، دولتی متنوع در کشور نباشند و ملاک ثبت‌نام در مدارس دولتی، متناسب با فاصله محل سکونت تا مدرسه باشد.

همچنین تبصره این ماده دلالت دارد که: تأسیس هرگونه مدارس خاص صرفاً با مجوز مجلس شورای اسلامی امکانپذیر است، آیین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر تا مدت 3 ماه با پیشنهاد آموزش و پرورش به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.