چین سردمدار بلاک چین در جهان خواهد شد

 به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از سی ان بی سی، پس ازحمایت شی جین پینگ، رئیس جمهور چین از فناوری بلاک چین در این کشور، چین رهبری این فناوری را در جهان در دست می‌گیرد. این اقدام امکان کنترل این فناوری رو به رشد را به دومین اقتصاد بزرگ جهان در غیاب رقابت سایر مناطق مثل اروپا و آمریکا می دهد.

بلاک چین یک فناوری است که با بیت کوین ارز مجازی آغاز شد یک فعالیت عمومی تغییر ناپذیر و غیر قابل دستکاری بود. این فناوری همچنین غیر متمرکز است یعنی تحت مالکیت هیچ کس قرار ندارد.

رئیس جمهور چین در ماه اکتبر طی یک سخنرانی گفت چین نیاز دارد فرصت های ارائه شده توسط بلاک چین را دریابد. وی گفت بلاک چین یک پیشرفت با اهمیت در نوآوری های مستقل از فناوری های اصلی است.

 هیلمنگریک هایلمن، سرپرست تحقیقات تبادلات ارز مجازی گفت:« این یک پیشرفت قابل توجه نه فقط برای چین بلکه برای کل دنیاست».

وی گفت:« کشورها برای شناسایی فناوری های استراتژیک و توسعه مزایای رقابتی پایدار در زمینه هایی مثل هوش مصنوعی و رباتیک با هم رقابت می‌کنند. فناوری بلاک چین حالا با سخنان شی می تواند به این لیست اضافه شود».

 تجارت ارز مجازی از جمله بیت کوین از نظر فنی در چین ممنوع است. ولی تمام فعالیت های ارز مجازی کاملاً ممنوع نیستند. هایلمن تخمین می زند بیش از نیمی از استخراج بیت کوین و سایر ارزهای مجازی در داخل چین صورت می گیرد در حالیکه میلیون ها نفر مالک این ارزهای مجازی هستند و در آن سرمایه گذاری می کنند. استخراج ارزهای مجازی نیاز به کامپیوتر های خاصی دارد که انرژی بالایی مصرف میکنند.

  قیمت بیت کوین پس از سخنان شی افزایش یافت که شاید دلیل آن امید به تسهیل قوانین مربوط به تجارت ارز دیجیتال در چین باشد ولی متخصصان احتمال آن را بعید می دانند. در عوض، شرکت های چینی بر توسعه فناوری بلاک چین تمرکز می کنند. متخصصان این حوزه عقیده دارند دولت چین در آینده بر توسعه فناوری بلاک چین به جای استفاده از ارز مجازی تاکید داشته باشد.

 توسعه فناوری بلاک چین در چین مطمئناً در حال انجام است. از ماه مارس تا کنون بیش از 500 پروژه بلاک چین در چین ثبت شده است. برخی از بزرگترین شرکتهای اینترنت چین از تنسنت گرفته تا هواوی پروژه‌هایی را ثبت کرده اند. این فناوری در مراحل اولیه خود قرار دارد ولی در زمینه‌های مختلفی به آن توجه می شود. چین قصد دارد از این فناوری در زمینه هایی مثل جلوگیری از کلاهبرداری، امنیت غذایی و زنجیره عرضه و همچنین ردیابی کمک های خیریه استفاده کند.

 ظاهراً چین بزرگترین کشوری است که سیاست بلاکچین را به کار گرفته است. سایر مناطق جهان مثل سوئیس و جبل الطارق  سیاست‌های دوستانه‌ای برای تشویق به راه اندازی شرکت های بلاک چین اتخاذ کرده اند.

 ولی کشورهایی مثل آمریکا هنوز سیاستی در این رابطه ندارند. در عوض شرکت‌های خصوصی آمریکا سعی کرده اند پروژه های بلاک چین مانند لیبرای فیس بوک را تشویق کنند. پروژه ارز مجازی این شرکت بزرگ فناوری آمریکا فورا تحت فشار مقامات این کشور قرار گرفت.

 به عقیده متخصصان، سخنرانی شی در حمایت از بلاک چین می تواند سایر کشورها را هم به اتخاذ چنین سیاست‌هایی تشویق کند.

 انتهای پیام/41

برچسب ها :

سردمدار خواهد

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.