به گزارش خبرنگار حوزه احزاب پایگاه خبری خبرآنی، حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگویی رسما از علی لاریجانی دعوت کرد که تا در انتخابات آتی مجلس اعلام کاندیداتوری کند.
مرعشی در این باره میگوید: "من به عنوان سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی از آقای لاریجانی دعوت میکنم تا برای انتخابات مجلس ثبت نام کنند و معتقدیم نباید شخصیتی نظیر آقای لاریجانی با این تجربه و جایگاه، صحنه سیاسی ایران را ترک بگویند و تاکید میکنیم که ایشان حتما از قم یا تهران کاندیدا شوند. غیبت شخصی مثل ایشان برای دو جریان اصلاح طلبی و اصولگرایی تاثیر منفی دارد".
**نیامدن لاریجانی در انتخابات فاجعه است
وی در بخش دیگری از این گفتوگو بار دیگر با تاکید بر لزوم کاندیداتوری لاریجانی گفته است: "اگر نیروهای توانمند و باتجربه، امین و وفادار به جمهوری اسلامی ایران در جناح اصلاحطلب یا در جناح اصولگرا به صحنه نیایند و ثبتنام نکنند فاجعه است. مثلاً پیام نیامدن آقای باهنر، پیام نیامدن آقای لاریجانی و ... خیلی پیام خطرناکی است و من نمیدانم چرا جامعه سیاسی ایران متوجه این فاجعه نیست و کشور را واگذار کردن به جمعی از دوستانی که نمیتوانند بیشتر از 15 درصد مردم ایران را تحت تاثیر خودشان قرار دهند بی تفاوتی نسبت به مشروعیت و مقبولیت جمهوری اسلامی است مگر ما میتوانیم در این شرایطی که این همه فشار اقتصادی این همه گرفتاریها و مشکلات وجود دارد این همه در منطقه تحت فشار است و 15 تا 20 درصد افراد جامعه کشور را خوب اداره کرد".
البته این اولین بار نیست که کارگزارانیها در نقش سمپاتی لاریجانی به میدان میآیند. یدالله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی کارگزاران سال گذشته در گفتوگویی که با خبرآنی داشت، گفته بود: "اگر به این نتیجه برسیم که امور زندگی و معیشت مردم با حمایت ما از آقای لاریجانی بهتر میشود، احتمال دارد که از آقای لاریجانی حمایت کنیم. هرکس بتواند کشور را به درستی اداره کند، ما مخلص او هستیم".
البته حمایت گاه و بیگاه کارگزارانیها از لاریجانی از سوی برخی چهرههای اصلاحطلب بیپاسخ نمانده است. عبدالله ناصری از چهرههای نزدیک به رئیس دولت اصلاحات با انتقاد از مواضع حامیانه حزب کارگزاران از لاریجانی گفته بود: " باید بگویم که نگاه حزب کارگزاران درباره آقای لاریجانی با بسیاری از اصلاحطلب کاملا متفاوت است، اما نکته مهم این است که در شرایط کنونی مساله آقای لاریجانی برای اصلاحطلبان و مخاطبان آنها در جامعه ایران، مساله دسته چندمی بیش نیست".
**طرح سرا مانند گریه کردن سر قبری است که در آن جنازهای نیست
مرعشی در بخش دیگری از گفتوگوی خود با سایت خبرآنلاین به انتقاد از سامانه انتخاباتی اصلاحطلبان موسوم به سامانه "سرا" پرداخته و گفته بود: " طرح سرا و بقیه طرحها مثل گریه کردن سر قبری است که در آن جنازه وجود ندارد. همه اینها بر مبنای یک خوشبینی است که فردا شما 200 نفر آدم تایید صلاحیت شده در تهران دارید و می خواهید از این 200 تا به 30 تا برسید. میگویم که در این قبر جنازه نیست. ما میتوانیم بگوییم که نظر درستی نیست... قبل از تایید صلاحیت اصلاً شما می خواهید راجع به چه کسی رای گیری کنید؟ برای انتخابات ریاست جمهوری این کار خیلی خوب جواب میدهد اما برای مجلس چون فرصت برای تایید صلاحیت نهایی و شروع تبلیغات 48 ساعت بیشتر نیست، در 48 ساعت هم نمیشود. به اضافه اینکه شما باید از قبل اوراقتان را آماده کنید و چاپ کنید. یعنی به لحاظ زمانبندی نمیرسیدیم که انجام دهیم. شاید هم اجرایش به انتخابات ریاست جمهوری برسد.
رای من که منفی بوده است و حتی بحثی هم ندارم چون اکثریت شورای عالی آن را پذیرفتند. در ادامه سیاست ما سکوت است تا ببینیم تصمیم شورای عالی برای اجرا چه میشود. اگر سرا میخواهد اجرا شود من مخالفتی ندارد. این یک نوع بستن لیست فرع بر اصل است.
انتهای پیام/