به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ محمدحسین بوچانی اظهار کرد: امسال تلاش کردیم تا پروژههای که درون شهرداری هستند را یکپارچه کنیم و از این رو یک سامانه پژوهش یار راه اندازی کردیم تا پژوهشهای انجام گرفته در گذشته ساماندهی شوند و مدیران و پژوهشگران بتوانند از نتایج پروژههای قبلی استفاده کنند.
وی به تمرکز زدایی از پژوهشها اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامهریزی قرار است در 22 منطقه تهران شورای پژوهش ایجاد شد و این در حالیست که از 64 هزار نیروی اداری شهرداری تهران تعداد بسیار زیادی دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران اظهار کرد: موضوع مدیریت پسماند یکی از کارهای دیگر اجرا شده در مرکز مطالعات بوده است که باید یک بار برای همیشه این معضل بزرگ تهران راه حلی اندیشیده شود زیرا دنیا توانسته این معضل را حل کند و یکی دیگر از کارها همکاری با استارتاپها است و بنا داریم از جوانان خوشفکر در این حوزه استفاده کنیم.
بوچانی با اشاره به مشورتهای داده شده از سوی این مرکز به اعضای شورای شهر تهران گفت: این کار در راستای اخذ تصمیمات بهتری در تنظیم لوایح و مقررات انجام میشود.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در ادامه به برگزاری یازدهمین دوره جشنواره پژوهش و نوآوری اشاره کرد و افزود: یازدهمین سالی است که این جشنواره برگزار میشود و از آن جهت دارای اهمیت است که تنها با مورد توجه قرار گرفتن علم و پژوهش میتوان شهری پویا و رو به رشد را شاهد باشیم و تا این لحظه 3 هزار 807 رویداد در سیزده محور برای حضور در جشنواره به ثبت رسیده است که همه موضوعات مرتبط با شهر را شامل میشود.
بوچانی تصریح کرد: یک هزار و 707 اثر در مرحله نخست پذیرفته شده است و به مرحله دوم صعود کردهاند و از این تعداد بیش از 280 اثر به مرحله سوم رسیدند که از این تعداد 80 اثر در حوزه فرهنگی و اجتماعی بوده است و 43 اثر هم مربوط به حوزه معماری و شهرسازی مربوط بوده است.
رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در خصوص تفاوتهای این جشنواره با ادوار گذشته عنوان کرد: یکی از تفاوتهای این جشنواره با جشنوارههای قبلی این است که در گذشته زمانی که پنلهای تخصصی برگزار میشد اساتید دانشگاهی سخنرانی میکردند ولی این بار قرار است خود برندگان جشنواره سخنرانان پنلهای تخصصی باشند و تا به امروز و در یازده دوره از برگزاری این جشنواره قریب به 39 هزار طرح و اثر پژوهشی ثبت شده است که بسیاری از اینها به عنوان یک پروژه در شهر تهران به اجرا درآمده است.
وی افزود: یکی از سیاستهای این دوره از مدیریت شهری شفافیت است که بر همین اساس قرار داد 869 مطالعه و پژوهش انجام شده بر روی سامانه شفافیت بارگذاری شده است.
بوچانی در خصوص انجام مطالعات طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران گفت: پیش بینی میشود ظرف هشت ماه آینده کل نتایج مطالعات در این حوزه تکمیل شود.
انتهای پیام/