به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از یاهونیوز، هدف از این تحقیق کاستن از تعداد و دامنه سیاراتی است که در جهان به عنوان اهداف تحقیقاتی و پژوهشی ستاره شناسان به منظور یافتن حیات مطرح هستند.
پژوهشگران تا به امروز با کمک گرفتن از تعدادی از تلسکوپ های فضایی توانسته اند برخی از سیاراتی را که حیات در آنها ممکن است شناسایی کنند، اما رسیدن به جمع بندی در این زمینه با توجه به مسافت بسیار دور و ضعف فناوری امروزی ناممکن است.
در نتیجه، محققان با تمرکز بر روی منطقه ای از کهکشان راه شیری که محل تجمع ۷۰ درصد از ستاره های کوتوله است، امیدوارند سیاره های دارای امکان حیات را در این بخش از جهان شناسایی کنند. تحقیق در مورد تشعشعات ستاره های این قسمت از کهکشان راه شیری و نیز نحوه چرخش سیاره های این منطقه به دور ستاره های خود نیز به شناسایی دقیق تر سیارات دارای امکان حیات کمک می کند.
تشعشعات ستاره ها موجب گرم شدن یا سرد شدن جو سیاره های صخره ای می شود و از این طریق می توان دریافت که امکان وجود آب در سیارات مذکور وجود دارد یا خیر. ستاره شناسان می گویند سیاره هایی که به دور ستاره های کوتوله یا کوچک تر می گردند به احتمال زیادتر کماکان دارای آب هستند ، زیرا انرژی این ستاره ها برای تبخیر سریع آب موجود در سیارات کمتر است.
قرار است این پژوهش ظرف ماه های آینده با همکاری محققان دانشگاه های مختلفی در آمریکا با ناسا تکمیل شود.