به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، در اولین هفته ثبت نام در این دانشگاه حدود ۳۲۰۰ نفر برای تحصیل در دانشگاه مذکور ثبت نام کرده اند که بخش اعظم آنها اهل کشورهای امارات، عربستان سعودی، الجزایر، مصر، هند و چین هستند.
در اکتبر گذشته خبر آغاز به کار اولین دانشگاه تخصصی جهان در حوزه هوش مصنوعی در ابوظبی منتشر شد. هدف از این کار ابداع مدلی جدید از تحقیقات علمی و دانشگاهی برای پیشبرد هوش مصنوعی و بهره مندی از تمامی قابلیت های این فناوری جدید اعلام شده است. همچنین ادعا شده که دانشجویان این دانشگاه می توانند به بخشی از پیشرفته ترین سیستم های هوش مصنوعی دسترسی داشته باشند.
دوره های درسی این دانشگاه در مقطع فوق لیسانس و دکترا در حوزه هایی همچون یادگیری ماشینی، دید رایانه ای و پردازش زبان های طبیعی برگزار شده و دانشجویان پذیرش شده از بورس کامل تحصیلی، کمک هزینه ماهیانه ، بیمه درمانی و محلی برای اقامت برخوردار می شوند. کلاس های درس این دانشگاه از سپتامبر سال ۲۰۲۰ تشکیل می شوند.
بر اساس یافته های موسسه مشاوره ای پی دبلیو سی، تا سال ۲۰۳۰ هوش مصنوعی از تاثیری ۱۶ تریلیون دلاری بر اقتصاد جهانی برخوردار خواهد بود و باعث تقویت ۲۶ درصدی تولید ناخالص داخلی اقتصادهای محلی در نقاط مختلف جهان می شود.