به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورا و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور در یکصدمین جلسه کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی گفت: مساله محتوا در فضای مجازی کشور فقط تولید نیست بلکه برخلاف فضای حقیقی تولید محتوا در این فضا با توجه به جهانی بودن مخاطبان باید با نگاه سیستمی، زنجیره ارزشی و تعاملی صورت گیرد.
وی بر مشارکت دستگاه ها و سازمان های مرتبط در حوزه تولید محتوا در فضای مجازی برای تبیین سرفصل های مناسب در این حوزه جهت بهره وری و تاثیرگذاری بیشتر و همچنین ارائه گزارش های جامع و کامل به مرکز ملی فضای مجازی به عنوان نقطه کانونی هماهنگی و راهبری این فضا در کشور، تاکید کرد.
فیروزآبادی گفت: شناخت و درک مناسب از این فضا در سازمان ها و دستگاه های مرتبط برای تولید محتوا در فضای مجازی بسیار مهم است و امید است تا با شناسایی مباحث و موضوعات اساسی در این حوزه، نقشه راه تولید محتوای کشور در فضای مجازی ترسیم شده و تقسیم کار ملی مناسب صورت گیرد.
در این نشست، امیر خوراکیان دبیر کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی و معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوا این مرکز با تشریح وضعیت محتوای فضای مجازی در یک سال گذشته، اسناد تهیه شده، سوابق فعالیت کمیسیون و هسته های راهبردی آن و گزارش های رصدی تهیه شده در این معاونت، پیشنهادها و اولویت های برنامه های آتی این کمیسیون را اعلام کرد.
در این مراسم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص پیچیدگی و تکثر نظام تولید محتوا و ایجاد پنجره واحد، حفظ و صیانت از تولید محتوا، لایحه مالکیت معنوی، اقتصاد این حوزه، خام فروشی تولید محتوا و ضعف های شناخت و ارتباط میان بنگاه های تولید محتوا و همچنین نحوه فعالیت صنفی و مدنی در حوزه دیجیتال پیشنهاداتی ارائه کرد.
نمایندگان اعضای این کمیسیون نیز در سایر دستگاه ها همچون سازمان صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، نیروهای مسلح، قوه قضائیه، شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت آموزش و پرورش نظرات و پیشنهادهایی برای ارتقای تولید محتوا در فضای مجازی در کشور عنوان کردند.