شبکه سازی دانشمندان جهان اسلام در حوزه آب و انرژی

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از بنیاد مصطفی(ص)، سعید سهراب­پور در خصوص ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی در حوزه آب و انرژی با بیان اینکه، دوره ششم رویداد استپ، آبانماه سال جاری در ایران برگزار می‌شود گفت: برنامه‌ها و پنل‌ها در دانشگاه به منظور استفاده حداکثری از دانشمندان حاضر در این رویداد باید هرچه سریعتر اجرا شوند.

سهراب­ پور با بیان اینکه، ارتباط دانشمندان جهان اسلام با یکدیگر، برخلاف دانشمندان تراز اول جهان، ضعیف ­تر است، گفت: نشست استپ تلاش می­ کند به منظور شبکه ­سازی و ایجاد ارتباط بین دانشمندان جهان اسلام یک بستر مناسب طراحی و ایجاد کند.

وی افزود: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در راستای اثربخشی در زیست­ بوم علم و فناوری و ارتقاء سطح علمی کشورهای اسلامی، با اعطای جایزه مصطفی(ص) به آثاری برجسته از دانشمندان جهان اسلام در سال­های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶، برنامه­ ریزی دقیق و موثری را برای شبکه­ سازی و بهره­ مندی جامعه اسلامی از این ظرفیت عظیم دنیای اسلام در دستور کار خود قرار داده است.

در ادامه محمدمهدی جعفری دبیر اجرایی نشست استپ گفت: مهم­ترین هدف نشست استپ، بسترسازی و شکل­ گیری و هدایت تعاملات علمی و فناورانه مبتنی بر مسائل جهان اسلام است و به دنبال آن هستیم که دانشمندان جهان اسلام حول مسائل و چالش­های کشورهای اسلامی گردهم آیند.

وی اظهار کرد: حوزه­ های مورد بحث در نشست استپ شامل سلامت و همبست آب و انرژی و همچنین سطوح کارکردی، ارتباطات علم، بانوان و علم و فناوری و  تامین مالی علم و فناوری است.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ نفر از دانشمندان جهان اسلام متناسب با پنج حوزه در زمینه علم و فناوری از ۳۴ کشور در این دوره از نشست استپ حضور دارند، بیان کرد: این مهمانان از کشورهای مالزی، ترکیه، انگلستان، هند، عراق و... هستند.

دبیر اجرایی ششمین نشست استپ عنوان کرد: با توجه به اینکه نشست استپ محلی برای شبکه ­سازی بین دانشمندان جهان اسلام است، سعی داشته­ایم که مهمانان از سازمان­های بی ن­المللی، رسانه ­های علمی و شخصیت­های حقیقی و حقوقی دانشگاه­ها باشند.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.