به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی با بیان اینکه اعضای هیات علمی دانشگاهها می توانند شرکت خصوصی دانش بنیان راه اندازی کنند، تصریح کرد: با این قانون از ذخیره دانشی موجود در دانشگاهها در این شرکتها استفاده خواهد شد.
وی افزود: در حوزه واکسن پیشرفت قابل قبولی نداشته ایم و در حوزه تربیت نیروی انسانی متخصص این صنعت اقداماتمان کافی نبوده است.
به گفته قانعی، با وجود قدیمی ترین رکن زیست فناوری کشور که صنعت واکسن است، نتوانستیم در این حوزه منحنی رشد قابل قبولی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه برای توسعه همه جانبه و مقبول صنعت واکسن کشور به همکاری همه بازیگران این عرصه داریم، اظهار کرد: اگر وزارت جهاد کشاورزی، موسسات خصوصی و دولتی واکسن سازی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و غیره دست به دست هم دهند و برنامه های کوتاه مدت و بلندمدتی برای توسعه این صنعت ارائه کنند.
صنعت واکسن یکی از صنایع بزرگ و کاربردی در کشور است که توجه ویژه به آن میتواند نقش تاثیرگذاری در رونق اقتصادی و تامین سلامت جامعه داشته باشد، به همین دلیل در تمام کشورها، یکی از سیاست های اثرگذار حوزه سلامت را توسعه این صنعت مهم و کاربردی قرار داده اند.
ایران نیز یکی از کشورهای پیشرو در این حوزه بود که چند سالی است به برخی دلایل در این حوزه گام هایی به عقب برداشته است. گام هایی که با تلاش متولیان این امر به زودی جبران می شود.