به گزارش گروه بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر علیرضا جلالی به گوشهای از عملکرد مجموعه آموزشی درمانی بقیهالله (عج) اشاره و اظهار کرد: 700 پزشک در پنج مرکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) مشغول به فعالیت هستند و سالانه در حدود 2 میلیون مراجعهکننده را پاسخگو هستند.
وی ادامه داد: بیمارستان بقیهالله الاعظم (عج) تأمینکننده 57 درصد خدمات درمانی نیروهای مسلح در استان تهران است و طبق آخرین ارزیابیها، رضایت بالای 90 درصد از بیماران را در کارنامه خود دارد.
جلالی با انتقاد از برخورد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قبال مجموعههای درمانی متعلق به ارگانهای نظامی گفت: یک درصد مالیات بر ارزش افزوده سهم سلامت است که همه مردم آن را پرداخت میکنند اما علیرغم اینکه بیمارستانهای نظامی نقش بسزایی در بخش درمان کشور ایفا میکنند از این بودجه بیبهره هستند.
وی ادامه داد: من به وزیر سابق بهداشت گفتم که "مراکز درمانی نیروهای مسلح را مهربانانهتر نگاه کنید و اینکه چرا وزارت بهداشت از اختصاص بخشی از منابع طرح تحول سلامت به بیمارستانهای نظامی پرهیز میکند؟" البته در نهایت هم هیچ اعتباری به ما ندادند و نمیدهند؛ این در حالی است که دولت های قبل حمایتهای قابل توجهی از مجموعه دانشگاه و بیمارستان بقیه الله(عج) میکردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با بیان اینکه حمایت وزارت بهداشت از مجموعههای درمانی سپاه یا حداقلی است یا اصلا وجود ندارد، گفت: وزارت بهداشت باید مجموعههای درمانی نیروهای مسلح را جزئی از خود بداند چراکه ما مشغول ارائه خدمات متنوع درمانی به عموم مردم هستیم؛ اگر بیمارستانهای نظامی نبودند، بیمارستانهای دولتی باید بار سنگینی را بر دوش میکشیدند و ما هماکنون بار سنگینی را از روی دوش وزارت بهداشت و دولت برمیداریم.
وی افزود: وزارت بهداشت نه تنها در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی کمکی به ما نکرده است بلکه حتی از اختصاص بسیاری از تجهیزات مصرفی و سرمایهای خاص به ما که به راحتی در اختیار دیگر بیمارستانها قرار میگیرد، پرهیز میکنند؛ این در حالی اتفاق میافتد که هر نقطهای بحرانی بهوجود آمده، ما نقش اساسی در امدادرسانی ایفا کردهایم؛ در زلزله و سیل اخیر و در درمان مدافعان حرم، بیمارستانهای سپاه بهخصوص بیمارستان بقیهالله(عج) نقشی مهم ایفا کردهاند.
انتهای پیام/