آزادی 3273 زندانی غیرعمد نیمه نخست 98

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، در بازه زمانی یاد شده نیکوکاران تهرانی با آزادی تعداد 329 مددجوی نیازمند، اصفهانی‌ها با تهسیل شرایط استخلاص 300 محکوم غیرعمد و مردم شریف استان گیلان نیز با فراهم کردن زمینه رهایی 237 بدهکار مالی و دیه در صدر فهرست آزادی‌ها قرار دارند.

هم‌اکنون تعداد 8100 زندانی غیرعمد در سطح ندامتگاه‌های کشور تحمل حبس می‌کنند که نزدیک به 3 درصد این افراد را خانم‌ها شامل می‌شوند.

علی‌رغم کاهش زندانیان مهریه اما متاسفانه بدهکاران مالی ناشی از «صدور چک» و «تعهد مهریه» بیشترین طیف بدهکاران جرایم غیرعمد را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام /

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.