به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری خبرآنی، عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در برنامه تلویزیونی «چهل 57» درباره موضوع مالیات بر درآمد پزشکان، اظهار داشت: پزشکان اصلا مخالف پرداخت مالیات نیستند، ولی معتقدند باید حرمت آنها حفظ شود. 80 درصد کار درمان یک بیمار، با جلب اعتماد آنها صورت میگیرد، لذا پزشکان نباید در جامعه انگشتنما شوند و به چشم فرار مالیاتی به آنها نگاه شود.
وی تصریح کرد: پزشکان میگویند در موضوع مالیات همان رفتاری را که با دیگران میکنید، با ما هم بکنید.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره وضعیت توسعهیافتگی استان خراسان شمالی و شهرستان شیروان، گفت: واحدهای بخار نیروگاه برق شیروان امسال در دست توسعه است. علاوه بر آن، کارخانه قند شیروان نیز از فهرست سیاه درآمده است.
عزیزی ادامه داد: طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شیروان نیز در مجلس تصویب شده و بعد از ایراد شورای نگهبان، در حال حاضر در دست اصلاح است.
نماینده مردم شیروان در مجلس، با اشاره به آمار 9 تا 12 درصدی بیکاری در استان خراسان شمالی اظهار داشت: در حال حاضر، باید به دنبال توسعه شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها باشیم تا روند اشتغال و کارآفرینی بهبود یابد.
عزیزی درباره وضعیت منابع آب استان خراسان شمالی و هدررفت منابع آب به سمت ترکمنستان، گفت: با توجه به اینکه شیب زمین در منطقه به طرف ترکمنستان است، ما امکان احداث سد زیرزمینی و روزمینی را نداریم، در چنین شرایطی باید از هدررفت آب جلوگیری کرد.
وی در ادامه این برنامه و درباره وضعیت اقتصادی کشور عنوان کرد: اگر مجلس محکم بایستد و بانک مرکزی را از زیر اختیار دولت خارج کند که مستقل شود، دولت دیگر دستش را در جیب مردم نمیکند که هرجا پول کم آورد، اسکناس چاپ کند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره برکناری مدیرعامل جوان صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: برخی نمایندگان ایرادی گرفته بودند که وی شرایط احراز این مسئولیت را ندارد، رئیس سابق کمیسیون اجتماعی هم به دیوان محاسبات نامه نوشته و درخواست نظر کرده بود.
عزیزی ادامه داد: وقتی من رئیس کمیسیون شدم، پاسخ دیوان محاسبات آمد که اعلام کردند که ایشان مدارک درخواستی ما را نداده که اعلام نظر کنیم؛ لذا من به آقای میعاد صالحی نامه نوشتم و درخواست مدرک کردم که ایشان ارائه داد و من هم به دیوان فرستادم، در نهایت، چون نظر دیوان این بود که وی شرایط احراز را ندارد، وزیر کار نیز فرد دیگری را جایگزین کرد.
وی درباره سرنوشت لایحه «قانون مدیریت خدمات کشوری» نیز اظهار داشت: قانون مدیریت خدمات کشوری زمانی که در ابتدا تصویب شد، خیلی خوب بود، اما الآن باید اصلاح شود؛ در حال حاضر، در کمیسیون مشترک در دست بررسی است، اما من چشمم آب نمیخورد که در این مجلس به نتیجه برسد و به مجلس بعد موکول خواهد شد.
انتهای پیام/