به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ محسن هاشمی صبح امروز در بازدید از بوستان جنگلی چیتگر، بخشهای خشک شده و آفت زده آن، در نشستی که به موضوع بررسی این چالشها اختصاص داشت، اظهار کرد: خوشبختانه مدیریت فعلی خدمات شهری این منطقه، تسلط کافی به موضوع و برنامهها دارد که جای تقدیر است اما مشکل اصلی چیتگر، آب است. اما از صحبتها چنین بر میآید که به دلیل عدم پرداخت هزینههای آبها بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز این پارک از سوی آبفا در اختیار منطقه قرار داده نشده است.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه به نظر میرسد هزینه نگهداشت پیدا و پنهان این پارک جنگلی 10 میلیارد باشد و پرداخت 300 تا 500 میلیون به عنوان آببها هزینهای نیست، افزود: عدم پرداخت این هزینه به هر دلیلی، کجی مدیریت محسوب میشود. همه پرسنل در این محدوده برای این مسئله حضور دارند که آب را به پای درختان برسانند بنابراین اولویت اصلی باید هزینه برای آب باشد حتی اگر در برههای از زمان، لجبازی و آب قطع شده باشد، باید تلاش شود که دوباره آب به چیتگر برگردد.
وی پیگیری این موضوع را در تماسی با رئیس آب و فاضلاب تهران مطرح کرد و گفت: درختان چیتگر تشنه هستند و باید تلاش کنیم سطح آب را در چیتگر افزایش دهیم حتی باید زمین خیس باشد که آتشسوزی ایجاد نشود.
هاشمی با بیان اینکه در دنیا و حتی کشورهای پر باران برای آبیاری فضاهای سبز به سمت سیستم آبیاری تحت فشار و کم مصرف رفتهاند، تصریح کرد: کلا فضای سبز تهران دچار خلاء آبیاری تحت فشار است و به قول قبلیها باید حرکت جهادی در این زمینه انجام شود.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: متأسفانه یکی از مشکلات فضای سبز تهران، عدم برنامهریزی برای استفاده از آبیاری تحت فشار است و باید در این خصوص حرکت جهادی انجام شود تا با استفاده از پسابهای تصفیه شده، آبیاری فضای سبز تهران از طریق آبیاری تحت فشار انجام شود.
رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: در این راستا باید شهرداری یا شورا طرح یا لایحهای در خصوص تغییر سبک آبیاری فضای سبز شهرداری ارائه کنند.
وی مشکل دیگر فضای سبز تهران را کاشت گونههای گیاهی دانست که تناسبی با اقلیم فعلی پایتخت ندارد و گفت: باید در هنگام کاشت درختان به گونههای آن توجه شود و نباید همان رویه گذشته را دنبال کنیم.
انتهای پیام/