حشمتالله فلاحتپیشه عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، با اشاره به طرح مجدد موضوع مذاکره با ایران از جانب آمریکاییها، گفت: همانطور که مقاممعظم رهبری در بیانات اخیر خود اعلام کردند، ایران باب گفتوگو را نبسته است اما قطعاً مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی صورت نخواهد گرفت.
وی با بیان اینکه آمریکاییها سیاست دوگانهای را در قبال ایران در پیش گرفته که هیچکدام از آنها به نتیجه نخواهد رسید، ادامه داد: آمریکاییها از یکسو سیاست فشار حداکثری را با اعمال تحریمها در پیش گرفتهاند و از سوی دیگر بحث از مذاکره میکنند که شکست این دو سیاست قابل پیشبینی است.
نماینده اسلام آباد غرب در مجلس تصریح کرد:اگر حتی آمریکاییها به برجام بازگردند باید به مانند اعضای دیگر این معاهده بینالمللی که آن را به صورت یکطرفه فسخ کردند در جلسات حضور داشته باشند، ولی به عنوان اینکه بین ایران و آمریکا مذاکراتی شکل بگیرد این موضوع بعید است، البته جمهوری اسلامی ایران هرگونه مذاکره را نیز تاکنون رد کرده است.
عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس با بیان اینکه در چند روز گذشته بحثهای درباره احتمال مذاکره بین مقامات ایرانی و آمریکایی در حاشیه جلسه مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شده است که قطع این اتفاق رخ نخواهد داد، اظهار داشت: در چند وقت اخیر سیاست مقاومت عقلانی ایران بر سیاست فشار حداکثری آمریکاییها غلبه پیدا کرده که این موضوع را میتوان در آشفتگی آمریکاییها در اعمال سیاستهای ضد ایرانی ببینیم.
فلاحتپیشه درباره سیاستهای متناقض آمریکاییها برای طرح مذاکره با ایران، گفت: دولتمردان کاخ سفید ابتدا اعلام کردند اگر ایران 12 شرط آنها را اجرا کند به پای میز مذاکره میآیند اما پس از اینکه سیاست مقاومت عقلانی ایران را دیدند از آن خواسته خود عدول کردند و اعلام کردند که حاضر هستند بدون هیچ پیش شرطی با ایران مذاکره کنند که این خود نشان از آشفتگی در اعمال سیاستهای کاخ سفید در قبال تهران است.
وی ادامه داد: پمپئو بحث شروط 12 گانه را خیلی خوشبینانه مطرح کرد و فکر کرد که با یک ایران محاصره شده و مستاصل مواجه میشود اما راهبردهای اتخاذ شده از سوی تهران نشان داد که ایران یکی از بازیگران اصلی منطقه است و نمیتوان به راحتی آن را منزوی کرد.
نماینده اسلام آباد غرب با بیان اینکه پس از تحولات اخیر در منطقه کارتهای بازی ایران برای نقش آفرینی بیشتر از گذشته شده است، اضافه کرد: آمریکاییها امروز نیازمند این هستند که با ایرانیها عکس یادگاری مذاکراتی بگیرند وگرنه برنامهای برای مذاکره ندارد.
انتهای پیام/