به گزارش خبرنگار قضایی پایگاه خبری خبرآنی، نیازآبادی در ادادمه نخستین جلسه محاکمه شبنم نعمتزاده و احمدرضا لشکریپور در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران اقتصادی به تبعات اقدامات متهمان در قالب شرکت دارویی رسا و سایر شرکتهای دارویی اشاره کرد و گفت: شرکت رامافارین که سهام آن متعلق به بانک ملی است براساس عملکرد شرکت رسا با کاهش نقدینگی و تولید مواجه شده است.
نماینده دادستان افزود: شرکت فارابی که سهام آن متعلق به صندوق تامین اجتماعی، از شرکتهای بزرگ دارویی است و تولیدکننده داروهای خاص است، بر اثر عملکرد شرکت رسا 68 میلیارد تومان ضرر و زیان به این شرکت وارد شده و با تعدیل نیرو و بحران کارگری مواجه شد؛ تبعات اقدامات شرکت رسا موجب کمبود آنتیبیوتیک در اوایل سال 97 در سطح کشور شد.
نیازآبادی ادامه داد: شرکت فارماشیمی نیز متعلق به بیمه سلامت وزارت بهداشت است که تبعات اقدامات متهمان در قالب شرکت رسا این شرکت را تا مرز ورشکستگی پیش برد و علاوه بر زیانده شده این شرکت توان خرید مواد اولیه را کاهش و موجب توقف تولید شد و این شرکت را با بحران کارگری مواجه کرد.
نماینده دادستان گفت: شرکت دارویی ظهرابی نیز که سهام آن متعلق به تامین اجتماعی است اقلام دارویی استراتژیک مانند داروهای مرتبط با بیماری کلیه و اماس را تولید میکرد و در برخی داروها 80 تا 100 درصد سهم بازار را در اختیار داشت اما عملکرد رسا موجب بیاعتمادی در سایر کشورها و سوق دادن این شرکت تا مرز ورشکستگی شد و این شرکت را مجبور کرد برای ادامه فعالیت از تسهیلات بانکی با سود بالا استفاده کند.
وی گفت: شرکت دارویی اسوه متعلق به بانک ملی است که 300 میلیارد تومان در سال سود داشت و داروهای ضد سرطان و اماس و دیابت تولید میکرد اما اقدامات متهمان در قالب شرکت رسا چرخه تولیدات شرکت را با اخلال مواجه کرد و باعث شد دسترسی به داروهای این شرکت دچار اخلال شود.
نیازآبادی ادامه داد: شرکت استراژن که سرمایهگذار آن خارجی است در حوزه دانشبنیان و تولید داروهای خاص نظیر داروهای ضد سرطان فعالیت میکرد بین 100 تا 90 درصد بازار را در اختیار داشت اما اقدامات شرکت رسا باعث بیاعتمادی سهامداران خارجی و عدم تمایل به سرمایهگذاری در کشور و سوق دادن آن تا آستانه ورشکستگی شد.
وی افزود: شرکت جابربن حیان که سهام آن متعلق به بانک ملی است از تولیدکنندگان بزرگ و فوقالعاده مهم دارو در کشور است که عملکرد شرکت رسا باعث کاهش نقدینگی و تولید این شرکت شده و آن را مجبور به اخذ تسهیلات با سود بالا کرده است.
نماینده دادستان همچنین به تبعات اقدامات شرکت رسا در خصوص شرکت ایران سرنگ اشاره کرد و گفت: اقدامات شرکت رسا کارخانه این شرکت را تا آستانه تعطیلی پیش برد و دو سوم کارگران آن تعدیل شدند.
وی همچنین به تبعات شرکت رسا در خصوص شرکت پارسدارو اشاره کرد و گفت: شرکت پارسدارو که سهام آن به صندوق تامین اجتماعی تعلق دارد از شرکتهای مهم است و 70 قلم دارو تولید میکند و بدهی رسا موجب شد که نقدینگی این شرکت کاهش یابد و برای تولید دارو با مشکل تامین مواد اولیه مواجه شود.
انتهای پیام/