مشاور سیاسی و رسانهای رئیس جمهوری سوریه تاکید کرد، جنگ متجاوزانه علیه سوریه که از ۹ سال پیش آغاز شده است و همچنان ادامه دارد، تنها نظامی نیست بلکه یک جنگ فکری و تاریخی است و هدف از آن نابودی هویت و تاریخ سوریه است و دمشق عزم خود را برای مبارزه با تروریسم تا بیرون راندن نهایی آن جزم کرده است.
به گزارش خبرآنی، به نقل از خبرگزاری سانا، بثینه شعبان، مشاور سیاسی و رسانهای بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه گفت، این جنگ ظالمانه مستلزم این است که همه آنچه که در آن رخ داده است در همه سطوح مستند شود.
وی افزود: طرح نخست و مهمتر امروز همان مستند کردن این جنگ است و هدف از آن نگارش این تاریخ به دست خودمان و ترجمه آن به همه زبانهای دنیاست تا جهان حقیقت آنچه که در سوریه جریان دارد را بخواند و همه دروغ و توهماتی که رسانههای غربی ساختهاند، به دست فراموشی سپرده شود و قهرمانیهای ملت سوریه بخش اصلی از تاریخ سوریه باشد و مردم جهان آن را بخوانند.
شعبان، رئیس هیئت امنای موسسه "سند میهن" که در سال ۲۰۱۶ تاسیس شد، گفت، طرح این موسسه مبنی بر مستند کردن زندگی سران فکر و اندیشه و سالهای جنگ در همه جوانب آن، به دنبال ثبت تاریخ فداکاریهای شهدا و درد و رنج زخمیها از طریق نگارش تاریخ جنگ در سوریه است و در این خصوص با شاهدان و صاحبان رمانها مصاحبه میشود و این مصاحبهها مستند شده و آرشیوبندی میشوند.
وی ادامه داد، پس از چندین سال جنگ، مردم سوریه به دنیا ثابت کردند که در سطح بالایی از هوشیاری و آگاهی بوده و به اصول ملی خود پایبند هستند.
شعبان گفت، اقدامات ظالمانه یکجانبه آمریکا در سوریه نامشروع بوده و اعتبار بینالمللی ندارد. وی تهدیدهای اخیر واشنگتن علیه شخصیتهایی که که قرار است از نمایشگاه بینالمللی دمشق دیدن کنند را محکوم کرد.
مشاور سیاسی و رسانهای اسد ضمن اشاره به تغییر موضع مردمی در قبال سوریه در بسیاری از کشورهای جهان بجز کشورهایی که میلیاردها دلار هزینه کردند و به دنبال براندازی سوریه بودند، گفت، این دولتها در نهایت موضع خود را تغییر میدهند.
شعبان افزود: این مرحله نیازمند همکاری فکری بیشتر با مردم است و این کار باید با شیوههای آموزشی شروع و به گفتوگوها و تبادل افکار با مردم برسد.
وی در ارتباط با طرح چین موسوم به "یک کمربند، یک جاده" نیز تاکید کرد، این طرح تصویری از آینده جهان بوده و یک طرح اقتصادی، فکری، پژوهشی و اجتماعی است و موسسه "سند میهن" به عنوان مرکز پژوهشی فعالیت کرده و ایدههای ارزشمند خود را به دولت ارائه میدهد که هم در نقش تاریخی خود در جاده ابریشم و هم امروز در یک "یک کمربند یک جاده" به سوریه خدمت میکند تا از آن بهره ببرد.
انتهای پیام