ابداع پوشش جدید برای جلوگیری از آتش گرفتن باتری گوشی

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از انگجت، باتری های لیتیومی دارای پوشش فلزی، هم ظرفیت بیشتری برای ذخیره سازی انرژی در مقایسه با باتری های عادی دارند و هم سبک تر هستند. اما مشکل این باتری ها تولید تدریجی برآمدگی های کوچک و شکمی مانندی به نام دندریت هاست که در درازمدت لایه محافظی که انتهای مثبت و منفی باتری را از هم جدا می کند ، سوراخ می کنند.

نتیجه این امر اتصال دو قطب مثبت و منفی باتری و داغ شدن شدید و آتش گرفتن باتری است. گروهی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد برای حل این مشکل یک لایه حفاظتی ویژه ابداع کرده اند که جلوی رشد دندریت ها را می گیرد.

مزیت دیگر استفاده از این لایه افزایش طول عمر باتری است؛ به گونه ای که بعد از ۱۶۰ بار شارژ مکرر، باز هم ۸۵ درصد از ظرفیت شارژ اولیه باتری قابل استفاده باقی می ماند. این در حالی است که باتری های لیتیومی عادی بعد از ۱۶۰ بار شارژ تنها با ۳۰ درصد از ظرفیت شارژ اولیه به فعالیت ادامه می دهند.

انتظار می رود استفاده از این فناوری تحولی در تولید باتری های لیتیومی و نیز استفاده از انواع وسایل برقی ایجاد کند و این امر به خصوص با آغاز راه اندازی شبکه های نسل پنجم تلفن همراه که دسترسی به طیف گسترده ای از خدمات چندرسانه ای را ممکن می کنند، بسیار حائز اهمیت است.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.