به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از ونچربیت، یکی از این خدمات عرضه تراشه Ascend ۹۱۰ برای تقویت سرویس های کلود و پایگاه های داده است. همچنین این شرکت قصد دارد یک فریم ورک منبع باز به نام MindSpore طراحی کند که کدنویسی برای محصولات هوش مصنوعی را راحت تر می کند. با استفاده از این خدمات ذخیره سازی حجم انبوهی از داده برای تغذیه ابزار، محصولات و نرم افزارهای هوش مصنوعی و ارتقای دانش و درک آنها هم ممکن می شود.
هواوی از سه سال قبل تلاش های خود برای تمرکز بر روی بازار هوش مصنوعی را آغاز کرده و قبلا هم تراشه های خاص هوش مصنوعی برای تقویت سخت افزارهای این چنینی به نام های Ascend Nano و Tiny را عرضه کرده بود. این شرکت نمونه هایی خاص از تراشه Kirin را هم با هوش مصنوعی بالا عرضه کرده که بر روی گوشی های هوشمند و دیگر ابزار فناوری نصب شده و توانایی های آنها را افزایش می دهد.
تراشه Ascend ۹۱۰ یک تراشه ۳۰۰ واتی است که نمونه ساده تر آن به نام Ascend ۳۱۰ بر روی گوشی ها قابل نصب خواهد بود. البته هواوی تنها شرکتی نیست که بر روی ساخت تراشه های هوش مصنوعی سرمایه گذاری کرده و ان ویدیا و اینتل نیز تلاش های خود را در این زمینه آغاز کرده اند.
یکی از مهم ترین چالش های استفاده گسترده از این تراشه ها قیمت بالای آنهاست که حداقل ده هزار دلار برآورد می شود. البته پیشنهاد می شود گوگل، فیس بوک، اپل، آمازون و غیره از این تراشه ها با قیمت های بالا هم استقبال کنند.