"البرهان رئیس شورای حاکمیت&

یک عضو شورای نظامی سودان تاکید کرد، عبدالفتاح البرهان ریاست شورای حاکمیتی را بر عهده خواهد گرفت و محمد حمدان حمیدتی معاون او خواهد بود، تمامی بندهای توافقنامه در دوره انتقالی اجرا خواهند شد.

به گزارش خبرآنی، صلاح عبدالخالق، عضو شورای نظامی انتقالی سودان در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اظهار کرد: ریاست شورای حاکمیتی در دوره اول انتقالی را عبدالفتاح البرهان برعهده خواهد داشت و محمد حمدان دقلو (حمیدتی) معاون او در شورا خواهد بود.

عبدالخالق گفت: بقیه اعضای شورای حاکمیتی از نظامیان هستند و مستقیما توسط البرهان، رئیس شورای نظامی انتقالی تعیین خواهند شد.

این عضو شورای نظامی انتقالی افزود: اسامی این سه نظامی روز تشکیل شورای حاکمیتی در تاریخ هشتم اوت جاری اعلام خواهد شد.

وی در ادامه گفت: سند قانون اساسی که چند روز قبل به امضا رسید، توافقنامه‌ای برای همه سودانی‌ها و توافقی میان فراکسیون‌های انقلابی حاضر در عرصه سیاسی و نیروهای مسلح است و شاید از مهم‌ترین دستاوردهای استراتژیک آن بتوان به این نکته اشاره کرد که توافقنامه یاد شده کشور را از معضلات جنگ داخلی دور کرده و ما را از باتلاقی نجات داد که بیشتر کشورهای اطراف‌مان در آن افتادند، این دستاورد به لطف تدبیر اعضای شورای نظامی به دست آمد چرا که اعضای آن با وجود سالخوردگی از روحیه و نشاط جوانان بهره‌مند شدند و اگر این همبستگی میان دو گروه سنی نبود، ما نمی‌دانستیم چگونه کشور را به سوی توافقنامه‌ای مسالمت‌آمیز و برقراری امنیت ببریم.

عبدالخالق تاکید کرد: نظامی‌ها تمامی بندهایی که در دوره انتقالی درباره آنها توافق شد را اجرا خواهند کرد که از جمله مهم‌ترین آنها آمادگی کشور برای برگزاری انتخابات آتی است و در وهله اول اینکه روند برقراری صلح در کشور ظرف شش ماه اول دوره انتقالی انجام شود زیرا گروه‌ها و جنبش‌های مسلحی در سودان وجود دارند و ماه‌های اول به بازگشت آوارگان و پناهجویان و نیز مقابله با گروه‌های مسلح اختصاص خواهند داشت و ما به حرکت رو به جلوی خود ادامه می‌دهیم تا سودان عضو موثری در جامعه جهانی شود.

عضو شورای نظامی انتقالی سودان درباره مخالفت خود با اصلاحاتی که جبهه انقلابی متشکل از جنبش‌های مسلح و جنبش مردمی درباره توافقنامه قانون اساسی آغاز کرده گفت: نمی‌توان سند آدیس آبابا میان جبهه انقلابی و گروه‌های آزادی و تغییر را تضمین کرد زیرا سند قانون اساسی کوچک بوده و دوره آن کوتاه است و نمی‌تواند شامل همه مسایل صلح در سند قانون اساسی باشد، سند قانون اساسی عبارت از یک توافقنامه سیاسی برای تشکیل دولت دوره انتقالی است اما برقراری صلح موضوع پیچیده است که به جزئیات و دوره طولانی‌تری نیاز دارد.

وی افزود: این مساله به بازگشت آوارگان و پناهجویان، آزادی و بازگشت نیروها، توسعه مناطق جنگ‌زده و ازسرگیری انتقال کمک‌های بشردوستانه مربوط است و به همین دلیل فکر می‌کنم توافقنامه آدیس آبابا میان گروه‌های آزادی و تغییر و جبهه انقلابی ضعیف بوده و به ریشه‌های مشکل نمی‌پردازد در عین حال همه ما درباره اهمیت برقراری صلح اتفاق نظر داریم اما برای صحبت درباره جزئیاتی بیشتر از آنچه در سند آدیس آبابا آمده به وقت بیشتری نیاز داریم.

عبدالخالق ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنم روند برقراری صلح ظرف شش ماه اول دوره انتقالی محقق شود زیرا با کنار رفتن حاکمیت سابق ۹۰ درصد از مشکلات سودان حل خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.