محمدحسین قربانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در خصوص سوژه ثبتشده در سامانه فارس من با عنوان «بررسی مشکلات دانشجویان مناطق محروم» اظهار داشت: موضوع تعهد خدمت این دانشجویان در مناطق محروم به صورت قانون درآمده است.
وی افزود: در سالهای گذشته به دلیل اینکه در مناطق محروم با کمبود شدید پزشک مواجه بودیم و متخصصان در این مناطق حضور پیدا نمیکردند یا طرح خود را میفروختند یا به هر دلیلی در مناطق برخوردار و مراکز استانها حضور مییافتند، قانون قانون برقراری عدالت آموزشی به تصویب رسید.
قربانی با بیان اینکه بر اساس این قانون ۳۰ درصد ظرفیت این دانشگاهها مازاد ظرفیت این دانشگاهها به این دانشجویان اختصاص یافته است، گفت:این افراد دانشجویان افرادی بودند که قدرت رقابت عادی را در کنکور نداشتهاند و با نمرات پایینتر و پذیرفتن تعهدات به رشته پزشکی وارد شدهاند.
وی در خصوص تعهدات این قانون توضیح داد:ارائه خدمات تا سه برابر مدت زمان تحصیل منع ادامه تحصیل و جابجایی از جمله این موارد به شمار میرود. همچنین توجه داشته باشید که خدمت سربازی در قالب این طرح دیده شده است.
قربانی تصریح کرد: این دانشجویان ملزم به رعایت قانون هستند و دانشجویانی که سربازی رفتهاند و به صورت مستقیم به تخصص وارد شدهاند، سربازی جزو دوران تعهد آنها محاسبه میشود و افرادی که به خدمت سربازی نرفتهاند نیز باید سه برابر مدت زمان تحصیل خدمات ارائه کنند، هرچند که اولویت پذیرش با افرادی بوده که خدمت سربازی را گذراندهاند.
وی در پایان تاکید کرد: این دانشجویان از تعهدات خود اطلاع داشته و در قبال گذراندن تعهدات تحصیل در رشته پزشکی را انتخاب کردهاند و اصلاح این قانون امکانپذیر نیست.
انتهای پیام/