قصه پرغصه فلسطینی‌ها؛ وقتی هزینه تخریب منازل‌شان را هم باید از جیب بدهند!

ارتش رژیم صهیونیستی خانه‌هایشان را که با سختی فراوان موفق به ساخت آن شده بودند تخریب کرده و خودشان نیز به همراه زن و فرزندانشان آواره شده‌اند و برای آنها چیزی جز حسرت و غم و اندوه هنگام نگاه کردن به خرابه‌های خانه‌هایشان باقی نمانده است، خانه‌ای که رؤیای زندگی‌شان بود؛ این حال و روز فلسطینی‌هایی است که رژیم اشغالگر اخیرا به شکل غیرقانونی خانه‌هایشان را تخریب کرد آنها حتی باید هزینه این تخریب را نیز به این رژیم پرداخت کنند!

به گزارش خبرآنی، شبکه الجزیره با انتشار گزارشی درباره اوضاع خانواده‌های فلسطینی در منطقه وادی الحمص در شهرک صور باهر در شهر قدس اعلام کرد، نشانه‌های حسرت در چهره اسماعیل عبیدیه، شهروند فلسطینی پس از نگاه کردن به خرابه خانه‌اش نمایان است و او می‌ترسد که شش فرزندش با این صحنه مواجه شوند و ببینند که خانه‌شان ویران شده است.

عبیدیه در مقابل فرزندانش احساس ضعف می‌کند، چراکه او نتوانسته رؤیای حفاظت از خانه‌شان را محقق کند. حدود سه سال از ساخت خانه عبیدیه با سنگ قرمز و قرار دادن تمامی وسایل رؤیایی در داخل آن می‌گذرد. آنها هرچه پول داشتند صرف ایمن سازی این ساختمان کردند تا بتوانند تمام زندگیشان را در آنجا سپری کنند. آنها مدت طولانی بود که به خاطر تحقق رؤیای زندگی‌شان قرض دار بودند که این رؤیا مقابل چشمانشان از بین رفت.

پس از عملیات تخلیه که پیش از تخریب صورت گرفت، اسماعیل نمی‌دانست که به همراه فرزندانش کجا ساکن شود اما در نهایت همگی آنها را در دو اتاق قدیمی در خانه مادرش در منطقه‌ای نزدیک دور هم جمع کرد که پس از راحتی که در خانه شخصی‌شان داشتند اکنون این مکان برایشان تنگ و تاریک است.

آخرین گزینه

محمد ابو طیر، شهروند فلسطینی دیگر و نزدیکانش نیز پس از مصادره ده‌ها دونم از اراضی‌شان با همین اندوه مواجه هستند.

ابو طیر که وی را به عنوان صاحب ساختمان چهار طبقه می‌شناسیم که اسرائیل این ساختمان را تخریب کرد به الجزیره گفت، وی پیش از انفجار خانه‌اش هرچه خودش و نزدیکانش پول داشتند را جمع کرد تا یک خانه چهار طبقه در اراضی باقی‌ مانده بسازد و سرپناهی برایشان باشد و حدود دو و نیم میلیون دلار برایش هزینه کرده بود.

وی در مقابل خانه‌ منفجر شده‌اش می‌ایستد و آن را به یک "انجمن خیریه" توصیف می‌کند که هدف از آن اسکان نزدیکان و اهالی قدس بوده است.

با وجود تخریب خانه‌اش اما ابو طیر از فلسطینی‌ها می‌خواهد که اراضی خود را ترک نکرده و از صحنه‌های ویرانی‌ها نترسند، چراکه به عقیده او هدف از این اقدام تخلیه قدس، کوچاندن ساکنان آن و باقی گذاشتن اشغالگران در آن است، هدفی که پیشتر و با مصادره اراضی فلسطینی برای شهرک سازی محقق نشد و پس از انفجار ساختمان وی نیز محقق نخواهد شد.

هزینه‌های تخریب

اتفاقاتی که برای این شهروند فلسطینی رخ داده به همین جا ختم نمی‌شود و وی منتظر تصمیم قضایی از سوی دادگاه‌های رژیم صهیونیستی است تا مبلغی بالغ بر ۳۰۰ هزار دلار را به عنوان اجاره تجهیزات رژیم اشغالگر و هزینه مواد منفجره استفاده شده برای تخریب پروژه اقتصادی خود پرداخت کند!

ابوطیر به یک خودروی نظامی متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی که در منطقه گشت می‌زند نگاه می‌کند و سربازان آن را پس از شلیک بمب صوتی و گاز اشک آور علیه تظاهرکنندگان با هدف همبستگی با خانواده‌های خسارت دیده، "خوارترین افراد در جهان" توصیف می‌کند.

در کنار عبیدیه و ابوطیر، اکرم زواهرة بر نصب پرچم فلسطین بر فراز خرابه خانه‌اش اصرار دارد که بلدوزرهای رژیم اشغالگر آن را تخریب کردند. بزرگ کردن مساحت این خانه آرزو و رؤیای فرزندان و خانواده زواهرة بود.

زواهره به الجزیره می‌گوید: او اخیرا ۱۴ هزار شِکِل حدود 4000 دلار به رژیم صهیونیستی پرداخت کرده، چراکه یک دادگاه صهیونیستی یک روز پیش از تخریب خانه‌اش مدعی شده که او تلاش نهایی خود را برای به تعویق انداختن عملیات تخریب خواهد کرد. همچنین ۲۶ هزار دلار صرف تلاش قانونی برای توقف عملیات تخریب خانه‌اش کرده است.

زواهرة بی‌عدالتی را علیه خودش و فرزندانش احساس می‌کند و می‌گوید که فرزندانش دوست ندارند وارد منطقه‌ای شوند که رؤیاهایشان را نابود کرده است. او می‌خواست با اسماعیل عبیدیه و محمد ابوطیر در خانه‌اش دیدار کند اما حالا هر سه آنها با حالتی از غم و اندوه بر روی خرابه‌های خانه‌شان ایستاده‌اند.

تخریب نزدیک

"حماده حماده"، رئیس کمیته اهالی منطقه وادی الحمص بار دیگر اشاره کرد که در "جنایت وادی الحمص" ۷۲ واحد مسکونی تخریب شدند و در جریان آن ۳۲ تن از اهالی قدس آواره شده و در حال حاضر پناهگاهی ندارند.

وی در گفت‌وگو با الجزیره این اقدام را مرحله اول تخریب می‌داند و معتقد است که تخریب قریب‌الوقوع دیگری توسط دادگاه‌های رژیم صهیونیستی در راه است که احتمالا بر اساس آن ده‌ها واحد مسکونی دیگر در همین منطقه تخریب ‌شوند و این بدان معناست که تراژدی عبیدیه، ابوطیر و زواهره احتمالا علیه فلسطینی‌های دیگر در همین منطقه تکرار می‌شود.

حماده گفت که فلسطینی‌ها با مطالبات مالی دادگاه‌های رژیم اشغالگر برای پرداخت هزینه‌های تخریب مواجه هستند، چراکه این دادگاه‌ها مدعی هستند که یک ماه به فلسطینی‌ها فرصت داده بودند تا با دستان خودشان خانه‌هایشان را تخریب کنند و این به معنای مجازات دوباره آنها با پرداخت مبالغی بالغ بر صدها هزار دلار به عنوان هزینه ورود ارتش رژیم اشغالگر، تجهیزات و مواد منفجره و همچنین تخریب خانه‌ها و رؤیاهای آنهاست.

 انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.