به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان در نشست اعضای پژوهشکده فناوری اطلاعات با بیان اینکه رویکرد ما نسبت به شورای پژوهشی تغییر کرده است، گفت: از این پس پروژههایی که به سفارش انجام میشود از طرح در این شورا معاف هستند. لذا این اطمینان که کار با سرعت جلو میرود، قوت مییابد.
وی به استفاده حداکثری از ظرفیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد و افزود: زمانی که پروژهها در اصطلاح پخته شوند، میتوانند در معرض دید دیگران قرار گیرند و این مساله درباره نقشه راه بیشتر صدق میکند.
یزدانیان گفت: ما در مرکز تحقیقات مخابرات حتی میتوانیم مجری یا توسعه دهنده کار را از بیرون آورده و کار را در ابعاد کوچک و به شکل آزمایشی اجرا کنیم.
وی با اشاره به یکی از پروژههای پژوهشکده فناوری اطلاعات گفت: برنامه عملیاتی خدمات اجباری مبتنی بر اینترنت اشیا خوب است، اما الزام به تنهایی کفایت نمیکند و باید یک نرم افزار یا پلتفرم ایجاد شود که پیش زمینه معرفی پروژه باشد.
رئیس مرکز تحقیقات مخابرات خاطرنشان کرد: کار این پژوهشگاه، صنعتی نیست اما میتوان مانند دانشگاهها و سایر محیطهای علمی از حداقل امکانات استفاده کرد تا نمونههای پایلوت تحقق پیدا کنند.
وی با تاکید بر سیاست مدیریت تحقیقات و راهبری پروژههای تحقیقاتی گفت: باید این باور بین همکاران داخل و خارج از مرکز تحقیقات مخابرات ایران به وجود آید که برخی از پروژهها با توجه به برخورداری از ماهیت حاکمیتی، قابلیت برون سپاری ندارند.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر ضرورت ایجاد و توسعه پروژهها در کنار تحقیقات، گفت: سیاست مدیریت تحقیقات باید همسو با راهبری پیش برود.
وی تصریح کرد: به عبارت دقیقتر پژوهشگاه ICT میتواند علاوه بر نقش تصدی گری، نقش تسهیل گر ایفا کند. زیرا بعضی از پلتفرمها نقش تصدی گری دارد و نظام ما، پشتیبانی مبتنی بر اطلاعات و فناوری اطلاعات است. همچنین در زمینههایی که هزینه نیازسنجی بالا است و یا اقداماتی که در دانشگاهها انجام میشود، میتوان نقش تسهیل گر و حامی ایفا کرد.